Túl vékony méhnyálkahártyára kinek mi vált be? Mit érdemes még kipróbálni?
Ha nincs ciklus probléma akkor az Inofolic teljesen felesleges sőt néha még be is kavar tehát a szabályos ciklust megkavarja egy kicsit.
A vitaminokat szedd és a gyógynövényes tea mit takar?
Nagyobb mennyiségű C vitamin vékonyítja a nyálkahártyát.
E vitamin, méhpempő, egy pohár vörösbor, esetleg több fehérje fogyasztása. Vagy progeszteron pólás, ami még vastagít.
Ezeket szokták ajánlani.
Viszont érdemes endokrinológushoz is menni, hisz a nőgyógyász csak az egyik szerveddel foglalkozik. Gyógynövényes teákkal óvatosan, mert hatásos, de pont azért, amíg nem tudod, mi a probléma, akár ronthat is a dolgon. Tehát az semmiképp nem működik, hogy XY-nak ez az univerzális csodakeverék vált be "teherbeesésre", mert lehet, a másiknak meg borítja a hormonháztartását vagy cisztákat okoz.
Ha jó hatású volt akkor ok de ha már helyreállt a ciklusod akkor felesleges inni.A 2-es válaszoló nagyon jól leírta mi a jó.
7 vagyok azt kihagytam hogy előtte 7 hónapig nem jött össze, közben egy kémiai is volt…
Tehát csak ajánlani tudom!:)
Kedves 7es! A nőgyógyász nekem ezt majd a terhesség alatt javasolta,de majd rákérdezek nála következő alkalommal,szept.20.án megyek. De köszönöm a tippet!
Kedves 9es! Voltam hormomvizsgálaton,azokkal az eredményekkel megyek vissza legközelebb. A gyógynövényes teát pedig már korábban is szedtem,mert hatásos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!