Inofolic kinek mennyire vált be? Saját tippek,amik hatásosak?
Szeretnénk kisbabát a férjemmel,legutóbb a nőgyógyász azt mondta,túl vékony jelenleg a méhnyálkahártyám (5,2mm volt),előtte a menstruációm is ingadozott kicsit. Elkezdtem szedni a vitaminokat,amit ajánlott : C,D,E és az inofolic. Még csak 2 hete szedem,de már a legutóbbi menstruációm is sokkal másabb volt,jó értelemben. Kinek mennyire vált be az inofolic illetve a vitaminok? Tényleg segített? Esetleg más tipp,ami bevált? Olvastam még a vörösbort,azóta néha egy pohárkával szoktam inni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nálam eléggé bevált. Szoptatás mellett egyből összejött a baba, amikor elkezdtem inni, pedig előzőleg fél évig semmi nem történt. Persze, hogy most emiatt vagy sem, azt sose tudjuk meg, de nekem gyanús, hogy volt köze.
A legtöbb fórumon, FB-csoportban, akárhol csak jókat és örömódákat olvasok róla, szóval ártani tuti nem fog.
E-vitamint is érdemes lenne még szedned. Nem csak ebben, de a petesejtek minőségében is hasznos.
Én évekkel ezelőtt ittam nem ezt, csak olcsóbb alternatívát (100%-ban egyező összetevőkkel). Nekem nem tett csodát, de valószínűleg komolyabb volt a gond, mintsem ennyi elég legyen
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1189..
Miért írod ki 2 kategóriába? ALig telt el idő. Várd meg míg az előző kérdésednél jönnek válaszok. Ha valamit kihagytál, azt az előző kérdésedben is kiegészítheted, felesleges újra kérdezni. ezt nem kioktatásból írok.
2-es: igen,szedek E vitamint is,400mg naponta,ahogy az orvos tanácsolta. Arról is sok jót olvastam,de azért köszi,hogy te is ajanlod és leirtad! :)
4-es: telefoncsere folyamatban,nem mutatta nekem,hogy kiírásra került,de örülök,hogy legalább ezzel hozzászóltál. Már töröltem is a másikat,ne legyen kétszer kiírva. :)
Most az első gyerekre sokat vártunk, majdnem két évet. Aztán amikor elkezdtem rendszeresen (napi 2 ) inni az inofolicot, a második hónapban terhes lettem. Én úgy gondolom, hogy ez segíthetett. Második gyereknél is elkezdtem szedni, bár ő az első hónapban összejött, így nála még valószínűleg nem az Inofolic fejtette ki a hatását.
Vesztenivalod nincs szerintem :)
Szia
Érdekelne hogy sikerült e a baba hogy ittad tovább az inofolicot ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!