Inofolic kinek mennyire vált be? Saját tippek,amik hatásosak?
Szeretnénk kisbabát a férjemmel,legutóbb a nőgyógyász azt mondta,túl vékony jelenleg a méhnyálkahártyám (5,2mm volt),előtte a menstruációm is ingadozott kicsit. Elkezdtem szedni a vitaminokat,amit ajánlott : C,D,E és az inofolic. Még csak 2 hete szedem,de már a legutóbbi menstruációm is sokkal másabb volt,jó értelemben. Kinek mennyire vált be az inofolic illetve a vitaminok? Tényleg segített? Esetleg más tipp,ami bevált? Olvastam még a vörösbort,azóta néha egy pohárkával szoktam inni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Drukkolok :)
Mi is próbálkozunk már 6 hónapja eddig sajnos eredménytelenül nemrégiben voltam voltam dokinál ő ajánlotta nekem az inofolicot kb egy hete iszom napi egyet nagyon bízom benne mellette szedek Femibion 0-át D és c vitamint is.
Most viszont már 10 napja késik tegnap délután csináltam tesztet illetve ma reggel is de mindkettő sajnos negatív lett eddig soha nem volt igy nem tudom mi lehet akkor a háttérben esetleg arra gondolok a negatív tesztek után hogy esetleg az inofolic tolja ki a ciklusom.
Tanácstalan vagyok :(
Köszönöm szépen kedves tőled :)
Neked is a legjobbakat kívánom 😊🍀🤞🏼
De jó gratulálok :)
Én most iszom második hete de az eddig 28-30 napos ciklusomat kitolta vagyis gondolom az Inofolic miatt lehet mert eddig nem volt hasonló eset nálam
44. Ciklusnapnal járok 16 nap késéssel
Nem tudom mi lehet a 9. és a 10. kesos napon teszteltem sajnos negativat
Nem tudom esetleg te is tapasztaltál ilyet ?
Kevesebb mint 2 hét alatt úgy befolyásolná a ciklusom?
Ha igen ez normális?
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!