Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18mm méhnyálkahártya vastagság...

18mm méhnyálkahártya vastagság lehet terhesség? Ma voltam orvosnál aki azt mondta hogy a terhesség első jele lehet ez, de nem látott semmit még csak annyit mondott reggel teszteljek.

Figyelt kérdés
Nem jött meg a menszezem. Tapasztalatok? Kinek volt ekkora a méhnyálkahártyája terhességnél?

2022. szept. 8. 18:58
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm❤️

Hajnalban jelentkezem, alig bírok elaludni….

viszont 36.9 a testhőm most néztem mert melegem van folyton

2022. szept. 8. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Úristen, hogy bírod ki, hogy ne tesztelj most azonnal?!😅😅 Nagyon szorítok!!
2022. szept. 9. 01:12
 13/28 A kérdező kommentje:

Nehezen, de kibirtam….

Sajnos ez egy erős negatív….

Köszönöm aki szorított nem adjuk fel!❤️🙏🏾

2022. szept. 9. 03:40
 14/28 anonim ***** válasza:
Akkor viszont túl vastag az a nyálkahártya! Nagyon max 16 mm-ig jó terhesség nélkül, erre azért figyelmeztesd az orvosod / nézesd meg máskor is
2022. szept. 9. 09:44
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy héten belül nem jön meg, menj vissza a dokihoz, mert valóban nem jó a vastag méhnyálkahártya... ha nem menstruálsz kell adjon gyógyszert rá. Még egy tesztet azétt less meg, bár ilyen vastagság mellett egyértelmű pozi lenne a teszt... sajnálom, és dokihoz mindenképp menj, ha nem jönne meg.
2022. szept. 9. 10:42
 16/28 A kérdező kommentje:

És nem lehet hogy azért vastag mert megfog jönni?

Mert most picit így megijedtem

2022. szept. 9. 13:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Ahhoz is nagyon vastag, hogy ez normál ciklus legyen. Valamilyen hormonzavar lesz ez.
2022. szept. 9. 14:16
 18/28 A kérdező kommentje:

Voltam hormon vizsgálaton minden rendben volt illetve egy értékre hivta fel az orvos a figyelmem a pajzsmirigyre hogy határértéken van..

ez jelenthet valamit akkor?

2022. szept. 9. 16:47
 19/28 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta ha babát szeretnénk akkor lehet hogy utána kéne nézni de nagyobb gondot nem jelent… nem értem akkor miért nem mondta ráadásul fizetős az orvos….
2022. szept. 9. 16:48
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

A hormonok állandóan változnak, minden ciklusban. Néha elszállnak. Szóval egy vizsgálatból maximum egy nagyobb problémára derít fényt. Ez önmagában jó jel, hogy nincs nagy eltérésed. De egyébként mindig van egy első alkalom mikor valami elromlik.

Kórosan nem vastag a méhnyálkahártya, mert 22mm-ig még elfogadható mensi előtti állapot, bár az átlagostól azért eltér. Ha nem jönne meg egy héten belül akkor nézesd meg magad ismét. Ilyen érték mellett már pozi lett volna a teszted. Nem kell megijedni, csak ha már tudsz róla, akkor érdemes odafigyelni most. Sajnos vannak ciklusok amikor a hormonok épp másképp alakulnak. A méhnyálkahártya vastagságát is hormonális szintek okozzák. De lehet túl sok E vitamint szedtél, márha szedtél.

Szóval ne félj, nagy gond nincs, de sajnos baba sincs. Sok sikert a következő ciklusban.

2022. szept. 9. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!