18mm méhnyálkahártya vastagság lehet terhesség? Ma voltam orvosnál aki azt mondta hogy a terhesség első jele lehet ez, de nem látott semmit még csak annyit mondott reggel teszteljek.
Köszönöm❤️
Hajnalban jelentkezem, alig bírok elaludni….
viszont 36.9 a testhőm most néztem mert melegem van folyton
Nehezen, de kibirtam….
Sajnos ez egy erős negatív….
Köszönöm aki szorított nem adjuk fel!❤️🙏🏾
És nem lehet hogy azért vastag mert megfog jönni?
Mert most picit így megijedtem
Voltam hormon vizsgálaton minden rendben volt illetve egy értékre hivta fel az orvos a figyelmem a pajzsmirigyre hogy határértéken van..
ez jelenthet valamit akkor?
A hormonok állandóan változnak, minden ciklusban. Néha elszállnak. Szóval egy vizsgálatból maximum egy nagyobb problémára derít fényt. Ez önmagában jó jel, hogy nincs nagy eltérésed. De egyébként mindig van egy első alkalom mikor valami elromlik.
Kórosan nem vastag a méhnyálkahártya, mert 22mm-ig még elfogadható mensi előtti állapot, bár az átlagostól azért eltér. Ha nem jönne meg egy héten belül akkor nézesd meg magad ismét. Ilyen érték mellett már pozi lett volna a teszted. Nem kell megijedni, csak ha már tudsz róla, akkor érdemes odafigyelni most. Sajnos vannak ciklusok amikor a hormonok épp másképp alakulnak. A méhnyálkahártya vastagságát is hormonális szintek okozzák. De lehet túl sok E vitamint szedtél, márha szedtél.
Szóval ne félj, nagy gond nincs, de sajnos baba sincs. Sok sikert a következő ciklusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!