Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap halvány éppen hogy...

Ha tegnap halvány éppen hogy látható volt a tesztemen a 2. csík akkor rá 3 napra mennyivel lesz erősebb? Már jól látható lesz?

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 06:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg igen sokkal jobban látható lesz:) Én szerdán teszteltem éphogy láthatót és minden nap csináltam reggel egy másikat és mára olyan erős mint a control csík:)

Gratulálok a babához!

Boldog Ünnepeket Kívánok!

2008. dec. 22. 06:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem két nap is elég volt, és egy érzékenyebb teszt, hogy teljes mértékben megbizonyosodjak róla, hogy az előző halvány csík már biztos, hogy pozitív! Nyugodtan tesztelj holnap! Én qupido-t használtam másodszorra. Gratulálok a Babátokhoz! :) Boldog Karácsonyt!
2008. dec. 22. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a előttem szólókhoz: én is kétszer teszteltem, egyszer napközben, elég halványat, majd két nap múlva reggel, határozottan erőset és azonnal megjelenőt. Sok boldogságot és kellemes ünnepeket :)

15 hetes kismama

2008. dec. 22. 09:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor reggel tesztelek újra! Remélem hogy baba lesz!
2008. dec. 22. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!