Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez csak szaradasi csik a...

Ugye ez csak szaradasi csik a tesztemen?

Figyelt kérdés

Kb két hete voltunk egyutt a férjemmel, azota nem mert eros hugyholyaggyulladasom volt. a menzim rendszertelen, csak gondoltam tesztelek egyet. de ez nagyon negativ ugye?.

[link]

Nem elso pisibol csinaltam.

2010. dec. 11. 12:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Ez sajnos igen.
2010. dec. 11. 12:35
 2/27 anonim ***** válasza:
Gondolom szabad szemmel te jobban látod, mert én képen nem nagyon, ha eröltetem a szemem akkor talán látok valamit, ha rózsaszínes a csík akkor valszín lesz ez még erősebb is, ha szürkés akkor lehet csak száradási csík, én a helyedben reggel csinálnék első pisiből egy másikat.
2010. dec. 11. 12:36
 3/27 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nézem, akkor látok valamit. Csinálj egyet holnap reggeli pisiből is.
2010. dec. 11. 12:36
 4/27 anonim ***** válasza:
Ez negatív, de miért nem első vizeletből csináltad...
2010. dec. 11. 12:49
 5/27 anonim ***** válasza:
Én nem is látom a második vonalat. Szerintem is negatív.
2010. dec. 11. 13:00
 6/27 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pozitív!

Csinálj egyet mihamarabb!

2010. dec. 11. 13:09
 7/27 anonim ***** válasza:

Hát nekem egy hete kb. ugyanilyen volt hogy alig alig látszott és szürkének tűnt (ugyanilyen teszt volt) és azóta 2-3 nappal később is csinálta, másféle teszttel, és teljesen erősödő pozitiv.

Szerintem korán teszteltél.

2010. dec. 11. 13:15
 8/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is +, csak még korai volt a teszt. Ez 25-ös?
2010. dec. 11. 13:15
 9/27 A kérdező kommentje:
hat nem tudom mit gondoljak. az a baj hogy eloben is csak egy kicsit latszik jobban, de nem tudom eldonteni hogy rozsaszin vagy szurke. nem akarom áltatni magam, inkabb en is negativnak nezem , mert olyan sok volt mar a csalodas. inkabb 2-3 nap mulva megprobalom. de semmi tunetem nincs. szerintem ez tenyleg nega. na majd meglassuk. amugy koszi a valaszokat
2010. dec. 11. 13:20
 10/27 anonim ***** válasza:
szia!Ez szerintem pozitív:)
2010. dec. 11. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!