Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez csak szaradasi csik a...

Ugye ez csak szaradasi csik a tesztemen?

Figyelt kérdés

Kb két hete voltunk egyutt a férjemmel, azota nem mert eros hugyholyaggyulladasom volt. a menzim rendszertelen, csak gondoltam tesztelek egyet. de ez nagyon negativ ugye?.

[link]

Nem elso pisibol csinaltam.

2010. dec. 11. 12:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Jaj bocsi homályos a kép a tesztről. Ez már jó lesz:

[link]

2010. dec. 11. 22:56
 22/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Az én tesztem melle se megy a tiednek. a tieden egyertelmuen latszik a masodik csik. barcsak egyszer en is ilyet tesztelhetnek. na majd talan kedden. ja es gratulalok
2010. dec. 12. 16:32
 23/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm! A te teszteden nem egészen egyértelmű, hogy most ott van-e az a második csík vagy sem. Lehet, hogyha első pisiből csináltad volna, akkor úgy nézne ki mint az enyém, mert én azt reggeliből csináltam. Ha kedden tesztelsz mindenképpen reggeli pisiből csináld. És majd írd meg, hogy mi lett! :)
2010. dec. 12. 18:32
 24/27 A kérdező kommentje:
Hat sziasztok! Ma nemreg csinaltam megint egy tesztet, de az is csak ilyen lett idon tul. tudom nem este kellett volna. De arra gondoltam ha baba van akkor ennyi ido utan kb 15 nap mar mutatnia kellene este is egy 10es tesztnek nem? amugy gondoltam hogy negativ lesz. en mar soha nem fogok tesztelni egy igazi pozit?! na mindegy nem tudom meg e probaljak meg . de az a furi hogy szombat estetol kicsit feszulget a mellem, nem is tudom hogy irjam le. inkabb ugy fogalmaznek hogy erzem hogy vannak melleim :D nem nagyon faj, csak kicsit olyan erzes mintha fel lenne pumpalva. meg ma egyparszor megszedultem es orultem is. gondoltam na ez mar bizti a baba lesz, de most este letortem :( de ugye aki mar nagyon szeretne az mar hajlamos mindenn kis jelnel a babát látni :/
2010. dec. 13. 19:10
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia! Hát sajnálom, hogy nem lett pozitív a teszt. De azért próbálj még egyet csinálni reggeli pisiből. Mikor kell megjönnie?
2010. dec. 15. 23:55
 26/27 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet veled?
2010. dec. 16. 11:10
 27/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nincs baba. Az osszes tesztem negativ. Jovo 7en megyek injekciora hogy megjojjon. :(
2010. dec. 18. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!