Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez csak szaradasi csik a...

Ugye ez csak szaradasi csik a tesztemen?

Figyelt kérdés

Kb két hete voltunk egyutt a férjemmel, azota nem mert eros hugyholyaggyulladasom volt. a menzim rendszertelen, csak gondoltam tesztelek egyet. de ez nagyon negativ ugye?.

[link]

Nem elso pisibol csinaltam.

2010. dec. 11. 12:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

itt a negája.

[link]

Ha akarom látom, ha nem, akkor nem...

2010. dec. 11. 14:00
 12/27 anonim ***** válasza:

Lily teszt ugye? A második babámnál először nekem is ilyen volt, alig látható valami. De azért egyből feltűnt, mert láttam már negatív tesztet... Pár nap múlva már egyértelmű + volt. Másik teszt is.

Én látom, nagyon halvány, de szerintem rózsaszín inkább mint szürke.

Nem akarlak én sem áltatni, ha tudsz holnap csinálj reggel másik fajta tesztet. Ajánlom a One Minute tesztet, vagy a corax tesztet, ezek 20-asak, míg a Lily 25-ös.

Majd írj!

Minden jót!

2010. dec. 11. 14:42
 13/27 A kérdező kommentje:
Hat barcsak pozitiv lenne, istenem de szeretnem mar. ez az hogy en is inkabb negativnak, szellemcsiknak nezem. mar volt egyszer ilyesmi tesztem , de aztan a tobbi negativ lett. ez One step 10-es teszt. megismetlem majd par nap mulva, aztan irok. koszi
2010. dec. 11. 16:20
 14/27 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt napja előtti nap volt ilyen az ugyanilyen fajta tesztem, szerdán lesz 5 hós a kislányom.
2010. dec. 11. 18:43
 15/27 anonim ***** válasza:

ez a vaterás teszt?

nekem nemvárt után 2nappal már olyan plusz volt ez a teszt, hogy csakna!

és semmi tünetem sem volt, abszolút nem is gondoltam, hogy éppen akkor költözött be a pocaklakó, aki azóta már 6hós édes kis legényke!

szorítok neked

2010. dec. 11. 18:50
 16/27 A kérdező kommentje:
Igen ez vateras. hat barcsak ugy lenne. de vhogy nem erzem hogy terhes lennek. csak szeretnem.par nap mulva kiderul. de akkor kb ez mar a 13-14 napp az akcio utan, akkor mar jobban kellene mutatnia nem???
2010. dec. 11. 19:10
 17/27 anonim ***** válasza:

szerintem ne foglalkozz ilyenekkel, hogy mennyire látszik. Én vaterással csináltam, majd egy hét eltelt, mire nagyon erős lett, és a 10 hét környékén sem volt erősebb a 2. csík. Legyen ott, és kész!mikor csinálsz megint?

(én csináltam a negát)

2010. dec. 11. 19:23
 18/27 A kérdező kommentje:

Remelem igazatok lesz es tenyleg lesz erosebb.mondjuk nem nagyon tudom elkepzelni hogy egyszer en is igazi pozitivat teszteljek igy tobb mint egy ev utan. Talan kedden vagy szerdan csinalok meg egyet.koszi hogy

biztattok.nagyon jol esik meg ha ugy is erzem hogy megint nem sikerult

2010. dec. 11. 19:35
 19/27 anonim ***** válasza:

óó lányok

egyre többen tapasztaljuk, hogy ez a vaterás és teszveszes one step nem a legjobb, nekem pl az ovu teszt sem jó és a hcg sem

erősödött is már jóstesztként, meg volt ettől erősebb is ez a one step mégsem volt baba

2 nap múlva erősebbnek kell lennie

2010. dec. 11. 20:41
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem így nézett ki az akció után 13 nappal, tegnap.

[link]

Ma már erősebb, tuti terhes vagyok. De még holnap reggel is tesztelek egyet. :)

De ha megteheted, vegyél egy ilyen tesztet:

[link]

Ez tutira megmutatja, hogy terhes vagy-e vagy sem. Ennél nem kell kételkedni, hogy vajon ott van-e az a második csík vagy sem.

2010. dec. 11. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!