Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 eves vagyok es terhes...

16 eves vagyok es terhes lettem. Hogy mondjam el anyueknak?

Figyelt kérdés
tudom sokan most leszidnanak nagyon. de igy tortent. es nem bantam meg. mar varom a babat es a paromat is nagyon szeretem. csak 1 gond van. hogy modnjam el anyueknak hogy ne akarjanak egybol "vizbe folytani" miatta?
2008. dec. 21. 22:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégiscsak anyudat kellene "becélozni". De úgy, hogy apud ne legyen a közelben. Ilyenkor gondolj arra, mennyi minden történhetett volna veled, ami rosszabb. Hisz még egy gyilkost is szeret az anyja, hisz ő szülte. Először tutira kiakad, számíts rá sajna, de aztán el kell fogadja. Barátod dolgozik? Esetleg, ha nagyon rosszul alakulnának a dolgok, akkor összeköltözhetnétek. Egyébként az ő szülei "lazábbak"? Bocsi a sok kérdésért. :)
2008. dec. 21. 23:58
 12/40 A kérdező kommentje:
igen lazabbak es rndesek is. most epp nem dolgozik majd ujevkor keres valami jobb munkat. rosszabb esetben ugye nem ara celzol h anyum anyira megharagudhatna hogy kilokn a lakasbol?:-S
2008. dec. 22. 00:00
 13/40 anonim ***** válasza:
Szia! Hanyadik hétbe vagy? Látszik már a pocakod?
2008. dec. 22. 00:03
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Hanem annyira ideges lenne a helyzet miatt és olyan dolgokat váltana ki belőle, hogy nem tartaná magát jó anyának emiatt és ezt a fejedhez vágná időről időre és sokat veszekednének veled, te viszont nyugalomra vágynál és akkor talán jobb lenne egy nyugodt légkör. De nem hinném, hogy erre van esély. 16 éves vagy könyörgöm. Ezt anyukád is belátja és nem dobhat ki az utcára.. Nem lesz baj, csak kapsz egy fejmosást. De ha gondolod, priviben beszélhetünk még.
2008. dec. 22. 00:03
 15/40 A kérdező kommentje:
nem meg nem latszik a pocak meg kicsit sem:(..hat mar kb. a 4dik hetbe ha jol szamolom:p... pirvatban? nicsn veletlenul yahoo cimed?:P
2008. dec. 22. 00:12
 16/40 anonim ***** válasza:
Huh, yahoo-m az nincs, csak sima mail cím és msn. :S
2008. dec. 22. 00:20
 17/40 A kérdező kommentje:
nekem nicsn msn-m mert nem magyarba lakok hanem romaniaban varadon..:P... hol kel msn cimet csinalni?:P
2008. dec. 22. 00:23
 18/40 A kérdező kommentje:
megprobalok egy msn-t leszedni.. ha akrod ird meg priviben az msn cimed:*
2008. dec. 22. 00:32
 19/40 A kérdező kommentje:
maskulonben koszonom szepen mindekinek a hasznos tanacsot:*:*
2008. dec. 22. 00:42
 20/40 anonim ***** válasza:
94%

Szia

Az biztos nem lesz könnyű de meg kell mondanod én is 16 éves voltam mikor terhes lettem mikor a tesztet tartottam a kezembe az járt a fejembe hogy kezdjem a beszélgetést anyámmal de úgy voltam vele egyszerűbb inkább csak kérdésekre felelni így aztán behívtam a szobába és egy szó nélkül a kezébe adtam a tesztet másnap reggel az orvosnál kezdtünk kiderült hogy 11 hetes vagyok nem akarta hogy megtartsam de én megakartam és párom is mivel párom akkor volt 24 éves munkája is volt így anyám nehezen de bele törődött abba hogy megmarad a baba én nem gondoltam volna hogy terhes vagyok nem voltam ebbe a témába még annyira informált és mivel néha vérezgettem örültem hogy megjött de azért gyanakodtam mert eléggé furcsán éreztem magam mint kiderült haematómám volt és amiatt volt néha vérezgetés kórházba kerültem sajnos a helyzet csak rosszabb lett és az orvosok nem akartak tovább kockáztatni 14 hetesen megszakították a terhességet de vissza gondolva örülök hogy nem maradt meg a baba 8 évig voltam együtt a párommal majd a férjem lett és aztán elváltunk és vissza gondolva ha megmarad 8 általánossal egy kis gyerekkel semmihez se tudtam volna kezdni mindig valakire rá lettem volna szorulva.Jelenleg új páromtól 24 hetes terhes vagyok van egy jó munkám és tudom ha a párommal szét mennénk egyedül is tudok gondoskodni a babáról

2008. dec. 22. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!