16 eves vagyok es terhes lettem. Hogy mondjam el anyueknak?

Szia
Az biztos nem lesz könnyű de meg kell mondanod én is 16 éves voltam mikor terhes lettem mikor a tesztet tartottam a kezembe az járt a fejembe hogy kezdjem a beszélgetést anyámmal de úgy voltam vele egyszerűbb inkább csak kérdésekre felelni így aztán behívtam a szobába és egy szó nélkül a kezébe adtam a tesztet másnap reggel az orvosnál kezdtünk kiderült hogy 11 hetes vagyok nem akarta hogy megtartsam de én megakartam és párom is mivel párom akkor volt 24 éves munkája is volt így anyám nehezen de bele törődött abba hogy megmarad a baba én nem gondoltam volna hogy terhes vagyok nem voltam ebbe a témába még annyira informált és mivel néha vérezgettem örültem hogy megjött de azért gyanakodtam mert eléggé furcsán éreztem magam mint kiderült haematómám volt és amiatt volt néha vérezgetés kórházba kerültem sajnos a helyzet csak rosszabb lett és az orvosok nem akartak tovább kockáztatni 14 hetesen megszakították a terhességet de vissza gondolva örülök hogy nem maradt meg a baba 8 évig voltam együtt a párommal majd a férjem lett és aztán elváltunk és vissza gondolva ha megmarad 8 általánossal egy kis gyerekkel semmihez se tudtam volna kezdni mindig valakire rá lettem volna szorulva.Jelenleg új páromtól 24 hetes terhes vagyok van egy jó munkám és tudom ha a párommal szét mennénk egyedül is tudok gondoskodni a babáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!