Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyuéknak?

Hogy mondjam el anyuéknak?

Figyelt kérdés
Nem akarok már itthon lakni hanem a abrátommal de még csak 16 éves leszek anyáron és amugy is nagyon fognak mindnetől de utálok itthon lenni mert ugy kezelne mindt vmi bejárónőt nem néznek semibe és sose néztek ráadásul kihyott a havi is de hormonzavaros vok ugy h nem tom mi van csak azt h nem akarok itthon maradni
2010. máj. 14. 17:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

16 évesen nem fognak elengedni és nem is tehetik meg, különben is még ők a felelősek érted..beszéld meg velük..

és 16 évesen a pasidhoz költözni..gratu..vagy te vagy az aki a napokban feltette ezt a kérdést?Kaptál elég választ

2010. máj. 14. 17:50
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy külön életet élj. Én otthon szinte mindent megcsináltam anyám helyett viszonylag talpraesett is vagyok viszont amikor 20 évesen a barátomhoz költöztem, akkor jöttem rá, hogy még sokmindent nemtudok az életről.
2010. máj. 14. 17:53
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fiatalok vagytok még ahhoz,hogy összeköltözzetek! A szüleidnek igaza van,különben is még felelősséggel tartoznak érted! Várj még legalább 2 évet,vagy ha nem tetszik a válaszom,ülj le és beszéld meg velük. De úgy gondolom mások is azt fogják gondolni,hogy fiatalok vagytok még.

21/L

2010. máj. 14. 17:54
 4/20 anonim ***** válasza:
2010. máj. 14. 17:55
 5/20 anonim ***** válasza:
Ezt ki se lehet olvasni. Bocs...
 6/20 A kérdező kommentje:
Haterhes vok ugy is megölnek és nem én találtam ki h menjek oda már a szülei is mondták neki is meg nekem is sokszor szeretnék ha ott lenék és én i sszeretnék ott lenni
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

1: Csinálj egy tesztet

2: Ne kapkodj, szar mert az ember mindig azzal akar lenni akit szeret,de nem kell ehhez összeköltözni.

3: Aludhattok minden nap együtt anélkül,hogy a cuccaidat vinned kéne szerintem.

4: Fiatal vagy még, ne akarj úgy élni,mint a 30 évesek. (nem bántásból csak nekik már az a normális)

5: Én is elkapkodtam, megbántam:(

24/L

2010. máj. 14. 18:00
 8/20 A kérdező kommentje:
még azt sem engedik h lemenjek náluk vag yh ő jöjön és am is nem egy várodba lakunk és akkor meg kell cucc ugy is akkor nem mind1 ha viszem az öszest ő ezt mondta
2010. máj. 14. 18:05
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. De miből gondolod,hogy a párod szüleinél nem te lennél az ügyeletes háztartási alkalmazott? Ingyen biztosan nem tartanának el.
2010. máj. 14. 18:08
 10/20 A kérdező kommentje:

Hihi de ott szivesen segitek kérnéük sem kell.

és am sem csak a munka miatt mek oda mert szeretek főzni meg ilyenek mert lenyugtat de idegesitő h a hugom is ugy beszél velem mint akutyával és ha valami nem tetszik neki akkor szépen kapok is ha meg adom mindig engem szidnak h én vok a nagyobb legyen eszem

és a suliba ha kérdezik mi az a bazi nagy folt rajtam mert naon fehér a bőrőm és meglátszik csunyán már azt sem tom mit hazzudjak .

2010. máj. 14. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!