Hogy mondjam el anyuéknak?
16 évesen nem fognak elengedni és nem is tehetik meg, különben is még ők a felelősek érted..beszéld meg velük..
és 16 évesen a pasidhoz költözni..gratu..vagy te vagy az aki a napokban feltette ezt a kérdést?Kaptál elég választ
Nagyon fiatalok vagytok még ahhoz,hogy összeköltözzetek! A szüleidnek igaza van,különben is még felelősséggel tartoznak érted! Várj még legalább 2 évet,vagy ha nem tetszik a válaszom,ülj le és beszéld meg velük. De úgy gondolom mások is azt fogják gondolni,hogy fiatalok vagytok még.
21/L
1: Csinálj egy tesztet
2: Ne kapkodj, szar mert az ember mindig azzal akar lenni akit szeret,de nem kell ehhez összeköltözni.
3: Aludhattok minden nap együtt anélkül,hogy a cuccaidat vinned kéne szerintem.
4: Fiatal vagy még, ne akarj úgy élni,mint a 30 évesek. (nem bántásból csak nekik már az a normális)
5: Én is elkapkodtam, megbántam:(
24/L
Hihi de ott szivesen segitek kérnéük sem kell.
és am sem csak a munka miatt mek oda mert szeretek főzni meg ilyenek mert lenyugtat de idegesitő h a hugom is ugy beszél velem mint akutyával és ha valami nem tetszik neki akkor szépen kapok is ha meg adom mindig engem szidnak h én vok a nagyobb legyen eszem
és a suliba ha kérdezik mi az a bazi nagy folt rajtam mert naon fehér a bőrőm és meglátszik csunyán már azt sem tom mit hazzudjak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!