Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyuéknak?

Hogy mondjam el anyuéknak?

Figyelt kérdés
Nem akarok már itthon lakni hanem a abrátommal de még csak 16 éves leszek anyáron és amugy is nagyon fognak mindnetől de utálok itthon lenni mert ugy kezelne mindt vmi bejárónőt nem néznek semibe és sose néztek ráadásul kihyott a havi is de hormonzavaros vok ugy h nem tom mi van csak azt h nem akarok itthon maradni
2010. máj. 14. 17:45
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Szerintem először járj iskolába...(nem ártana a nyelvtan órákon is részt venni..)Ahogy többen is írták...túl fiatal vagy.

A másik:hidd el,hogy nem fognak megölni,ha terhes is vagy.Ha majd nem tetszik a barátodéknál akkor hazakullogsz?

És,igen,szerintem a mai világban az a normális szülő,aki "fogja "a 16 éves lányát.Szerinted ez nem azért van,mert féltenek,szeretnek?Az,hogy néha elmosogatsz,ne adj Isten néha kitakarítasz,még nem ok arra,hogy elköltözz.Gondolom Édesanyád is dolgozik,így nagyon is rendjén van,hogy segítesz neki.

2010. máj. 14. 18:23
 12/20 anonim válasza:
100%
No és mi az a folt rajtad?
2010. máj. 14. 18:25
 13/20 A kérdező kommentje:
ha tudni akarod anya nem dolgozik és nem ki mosogatás ha az érettségi szünetben kisubickoltata velem az egész házat és 2 napra elment apámmal és rám hagyta az 2 és fél éves iker öcséimet a 14 éves hugomat meg a bátyámat is aki szarik a fejemre. és majdnem kitűnő tanuló vok magyarból meg a legjobb az osztályban :D csak itt nem használom amit ott tanulok és az a folt azt a hugomm csinálja mikor üt:D
2010. máj. 14. 18:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még ahhoz hogy összeköltözzetek. Talán úgy érzed hogy érett vagy, de ha nem támogatnak a szüleid, és a pasid netalán cserben hagy mit fogsz tenni?

Beszélj velük!

Nixi31

2010. máj. 14. 20:45
 15/20 anonim válasza:
Elhiszem,hogy kitűnő tanuló vagy,de akkor tisztelj meg bennünket azzal,hogy legalább annyira helyesen írsz,hogy érthető legyen a szöveg.....Nem bántani akartalak,de az én szemem bántja a rettentő helyesírás...Mit csinálsz,ha rosszul megy majd sorod a barátodnál?várj még az összeköltözéssel,bírd ki még egy kicsit....
2010. máj. 14. 22:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a hormonzavaron kivul mas zavarod is van.
2010. máj. 14. 23:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Nézd, én 17 voltam amikor összeköltöztem a párommal (családi veszekedés után, anyámnál nem maradtam, apám és mindenki más 200 km-re lakik innen..). Hát eltelt azóta 4 év, még mindig együtt vagyunk, de ez közel sem olyan leányálom mint gondoltam. Amíg anyámmal éltem én is hisztiztem ha házimunkára fogtak- sokszor hagyták rám a pasija 10-en éves beteg lányát és a 3 éves kislányt..- esetleg ki kellett takarítanom a saját!! szobám. Ennek ellenére most éjjelem-nappalom a páromról szól, akinek minden nap főzök, mosok rá, hétvégente takarítok és hát persze dolgozok is..

Félreértés ne essék, imádom Őt, de nem így terveztük mi sem. Ha nem lett volna balhé otthon még mindig nem élnénk együtt, tanulnék és a szülők mindent finanszíroznának...

Gondolkozz el ezen, jah mellesleg ha terhes is lennél létezik már abortusz a világon...

2010. máj. 15. 21:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Hivők a szüliem szerintem nem engednék h elvetessem mert isten okkal adta az egy dolog h előtte megölnének
2010. máj. 17. 17:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Aha. Tehát a szüleid tönkretennék az életed egy hülye elv miatt? Azt nem fogják fel, hogy még te is gyerek vagy?!Hogy jársz majd suliba, vagy miből tartod majd el azt a gyereket, ha esetleg mégis terhes lennél? Gondolom az apuka sem lehet túl felelősségteljes ha már a gondolat megfogalmazódott benned..

Légy észnél, maradj otthon, ha lehet és kell vetesd el, pasizni lesz még időd, tanulni már nem annyira. Nagyon hamar fel fogsz nőni, ne add fel a fiatalságodat egy múló szerelem miatt. Hisz tudjuk a szerelem is múlandó, családod viszont csak egy van, használd ki, élvezd hogy gyerek vagy amíg még megteheted!

2010. máj. 19. 00:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire hívő vagy akk tanulj meg írni...
2010. máj. 20. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!