Hogy mondjam el anyuéknak?
Kedves kérdező!
Szerintem először járj iskolába...(nem ártana a nyelvtan órákon is részt venni..)Ahogy többen is írták...túl fiatal vagy.
A másik:hidd el,hogy nem fognak megölni,ha terhes is vagy.Ha majd nem tetszik a barátodéknál akkor hazakullogsz?
És,igen,szerintem a mai világban az a normális szülő,aki "fogja "a 16 éves lányát.Szerinted ez nem azért van,mert féltenek,szeretnek?Az,hogy néha elmosogatsz,ne adj Isten néha kitakarítasz,még nem ok arra,hogy elköltözz.Gondolom Édesanyád is dolgozik,így nagyon is rendjén van,hogy segítesz neki.
Fiatal vagy még ahhoz hogy összeköltözzetek. Talán úgy érzed hogy érett vagy, de ha nem támogatnak a szüleid, és a pasid netalán cserben hagy mit fogsz tenni?
Beszélj velük!
Nixi31
Nézd, én 17 voltam amikor összeköltöztem a párommal (családi veszekedés után, anyámnál nem maradtam, apám és mindenki más 200 km-re lakik innen..). Hát eltelt azóta 4 év, még mindig együtt vagyunk, de ez közel sem olyan leányálom mint gondoltam. Amíg anyámmal éltem én is hisztiztem ha házimunkára fogtak- sokszor hagyták rám a pasija 10-en éves beteg lányát és a 3 éves kislányt..- esetleg ki kellett takarítanom a saját!! szobám. Ennek ellenére most éjjelem-nappalom a páromról szól, akinek minden nap főzök, mosok rá, hétvégente takarítok és hát persze dolgozok is..
Félreértés ne essék, imádom Őt, de nem így terveztük mi sem. Ha nem lett volna balhé otthon még mindig nem élnénk együtt, tanulnék és a szülők mindent finanszíroznának...
Gondolkozz el ezen, jah mellesleg ha terhes is lennél létezik már abortusz a világon...
Aha. Tehát a szüleid tönkretennék az életed egy hülye elv miatt? Azt nem fogják fel, hogy még te is gyerek vagy?!Hogy jársz majd suliba, vagy miből tartod majd el azt a gyereket, ha esetleg mégis terhes lennél? Gondolom az apuka sem lehet túl felelősségteljes ha már a gondolat megfogalmazódott benned..
Légy észnél, maradj otthon, ha lehet és kell vetesd el, pasizni lesz még időd, tanulni már nem annyira. Nagyon hamar fel fogsz nőni, ne add fel a fiatalságodat egy múló szerelem miatt. Hisz tudjuk a szerelem is múlandó, családod viszont csak egy van, használd ki, élvezd hogy gyerek vagy amíg még megteheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!