Hogy mondjam el anyuéknak, hogy mit szeretnék csinálni?
próbáld megértetni velük, hogy te ezt szeretnéd csinálni.
és hiába választanál más szakmát, neked az nem jó mert nem birnád sokáig csinálni nem lennél boldog :)
Mond meg nekik, hogy jobb ha tudják, hogy a tetováláshoz nagy tehetség kell, ami azért nem mindenkinek adatik meg, ezért még büszkék is lehetnének rá, hogy ilyen tehetséges gyerekük van. A másik fontos szempont, hogy ezzel sokat kereshetsz és ha nagyon tehetséges vagy, még az egész világon is elimerté válhatsz.
Az én szüleim nem nagyon szeretik a tetoválásokat, de azt még ők is belátják, hogy nagy tehetség kell hozzá, és engem például támogatnának benne:)Sok sikert!
23/L
szerintem ennyi évesen az ember el tudja dönteni mit szeretne, azaz mi a jövőbeli terved
persze h a szülők csak a jót akarják, de sajnos sokszor azt hiszik h ami nekik jó az a gyereknek is, de ez nem igy van. Akkor leszel boldog és sikeres, ha abban a szakmában dolgozol amiről mindig is álmodtál. próbáld meg ezt nekik elmagyarázni, és kérdezd meg h mikor ők a te helyedben voltak ős is a szülők tanácsát fogadták meg? mert szerintem nembiztos, hátha igy megenyhülnek
remélem segítettem
Tanácsot adni nem tudok, viszont ismerek sok nagyon jó tetoválót. Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nagyon sokan vannak, akik nem végeztek művészeti iskolát, egyszerűen tehetségesek, jól rajzolnak. Persze nem ártana ha tanulnál még rajzolni, de ezt nem csak iskolában teheted meg.
Talán mégis azt tudnám tanácsolni, hogy egyezz meg anyukáddal abban, hogy hajlandó vagy valami "komolyabbat" tanulni ami azért valamilyen szinten érdekel is, de közben engedje, hogy rajzolni tanulj (pl. tanfolyamon), és akkor majd úgyis eldől, hogy melyikkel tudsz nagyobb sikereket elérni.
ne hagyd magad befolyásolni még egyszer, nem tudnál 100%osan teljesíteni ha nem szereted csinálni, én most vagyok végzős, építőipari suliba járok, 5 osztályos voltam mikor azt mondtam anyuéknak h építészmérnök akarok lenni, támogattak benne, (de lehet csak azért mert pénzes meló) és most itt állok h nincs rá kereset, válság van senki sem fog építkezni, hiába végezném el még érettségi után az 1 év technikusit, azzal sem érek sokmindent még kéne mennem a BME-re
de nem.... rájöttem h mást sokkal jobban szeretnék csinálni, szeretek rajzolni, most is pl egy 1000$os rajzpályázaton dolgozok... de amkor pár héttel ezelőtt kijelentettem h én tetováló leszek, apám azt mondta h nem , anyum azt mondta h ha elvégzem a technikusit, ami még másfél év, és akkor majd még utána tetováló tanfolyam az is 6 hónap, meg hát fél milla...
de nagyjából elmondtam nekik azt amiért így döntöttem és bármit is tehetnek ez ellen, nem tágítok a döntésemtől, megértették h egy analfabétát sem érdekel a könyv, az írók sem azért sem azért írnak mert ötlethiányuk van, hanem pont azért mert tele vannak és nekik le kell irniuk, hogy ne veszen el, és még pénzt is kapnak ezért... mondd meg nekik ők sem tudnának pl kémikusok vagy fizikusok lenni, hiszen nem is érdekli őket.
jah amugy azon gondolkodtam h ezt a kérdést esetleg én irtam-e?! xD de nem... csak sorstárs vagy...egy kicsit
nah szóval okosan, ahogy elmondtam és minden rendben lesz =DDD
azért mondom h minden rendben lesz, mert nekem múthéten postázták ki a tetoválógépet =DDD
úgyhogy...HAJRÁ!!
amúgy ha van bármi kérdésed, irj privit, örülnék neki =DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!