Hogy mondjam el anyuéknak, hogy mit szeretnék csinálni?
Figyelt kérdés
Anyum a legjobb barátnőm mindent megbeszélünk, tényleg. Kivéve egy dolgot... 17 éves vagyok és már van konkrét jövőképem, tudom mit szeretnék csinálni suli után, de ők nem értik meg. Imádok rajzolni és mindig is vonzott a tetoválás. De ők "komolyabb" pályára szánnak, ami nem érdekel. Hülye vagyok hozzá és nem is bírnám sokáig csinálni mert nem érdekel. Amikor középsulit kellett választani általános után, és rajzos suliba akartam menni azt se engedték. Mit tegyek? Segítsetek légyszíves!2010. jan. 3. 13:49
11/12 anonim válasza:
Ha elvégzel egy "normális sulit",akkor mellette/utánna még mindig tudsz tetoválni(pl egyik barátom nyaranta a Balcsin dolgozik egy szalonban)tehát össze is lehet egyeztetni.
Viszont ha lány vagy és nem vagy megfelelően extrém,akkor nehezzen fogsz tudni elhelyezkedni bármilyen szalonban.Szóval azért gondold át a dolgot párszor.Ami most jó buli,tíz-húsz év múlva nem biztos,hogy az lesz.
12/12 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy nem buliból szeretném.:) Évek óta akarom csinálni, de még sose volt ekkora az elhatározásom mint most.:) És el tudnám viselni hogy minden nap azt kelljen csinálnom amit imások csinálni és amihez értek is.:) És igen lány vagyok.:D
2010. jan. 3. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!