Extrém sűrű vizelési inger és kémiai terhesség kapcsolatban lehet?
Ne kíméljetek, ha hülye vagyok, nyugodtan írjátok le.
Múlt hónapban pozitív teszt napján elkezdem 2-3x gyakrabban járni pisilni, majd megjött.
Most is van pozitív tesztem, késik is a menzim és ma is 3x többet pisiltem mint szoktam és komolyan aggódom, nehogy megismétlődjön.
Segítsetek légyszi.
Mivel a kezdeti időszakban a megnövekedett és megváltozott hormonszint gyakori vizelési ingert vált ki, okozhatja kémiai terhesség is, ami a korai megszakadás ellenére is hormonszint változást eredményez.
Hány napja késik a menzeszed?
Minden egyes nappal, amikor nem jön meg, nő az esély a terhesség megmaradására.
A nem várt első napjához képest 2 hét múlvára kérj időpontot a nőgyógyászatra, ott fognak vérképet csináltatni, és ha valami gond lenne, tudnak segíteni.
Addig is sok folyadék, magnézium és esetleg terhesvitamin.
Köszi nektek!
Mára kicsit lehiggadtam (egyelőre)
3 napja késik.
2-es, szerintem TB alapon nem csinálnak kérésre, ilyesmivel Synlab vagy egyéb magánlaborok, ha a HCG-re gondoltál.
#2-es 1-es vagyok: bocs a félrevezetésért, külföldön élek, itt azonnal csináltak vértesztet, és szűrtek a HCG-től kezdve progeszteronon át a TSH-ig mindenre, aztán a vérvizsgálathoz képest 1 hét múlvára hívtak be első ultrahangra. Ebből indultam ki.
Nem tudtam, hogy Magyarországon nem csinálnak a terhesség legelején vérvizsgálatot. Még egyszer elnézést a fals infóért.
Semmi gond, azt hittem már hogy tavaly én jártam "rossz" helyen 😁
Itt trimeszterenként van egy vérvizsgálat, de a vérképet nézik, s alapesetben csak a tsh szerepel benne, mint hormon. Ezért csodálkoztam.
Na, ma is tanultam valamit :)
Ezentúl inkább rákeresek először, hogy megy ez a dolog Magyarországon, mielőtt elküldöm szegény Kérdezőt mindenféle vizsgálatra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!