Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue terhességi teszttel...

Clearblue terhességi teszttel kapcsolatosan tapasztaltatok élénk száradási csíkot 10 percen túl?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. kérlek segítsetek.. még van 8 nap a nemvártig.. rosszul voltam, tesztetem.. clearblue-val.. halvány pozitív lett a teszt.. tesztetem más fajtával, negatív... majd még 2x clearblueval, szintén pozi, de erősebb.. de ennél már több mint 10 perc telt el az eredményig.. mit higyjek??! :(

2022. jan. 4. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Időn túl nem számít
2022. jan. 4. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
8 nappal menstruáció előtt nagyon korai tesztelni. Plusz ilyen korán még meg sem történt a beágyazódás, így a tüneteket nincs mi okozza..10 perc után a teszt sajnos nem számít. Várd meg, hogy késsen a menstruációd és ha fog akkor tesztelj! Vagy ha ennyire türelmetlen vagy, akkor max. 1-2 nappal a menstruáció előtt tesztelhetsz egyet! :)
2022. jan. 4. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Várd ki míg késik és ne idegeskedj a tesztekkel.Bírd ki azt a pár napot még mert ennek így semmi értelme mert csak magadat sokkolod.

Clearblue sem jobb mint a többi teszt.Ha terhes vagy kimutatja a 600 Ft-os Facelle is vagy az X-epil.Több mint 10 perc után már nem számít mert érvénytelen

2022. jan. 4. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rokonomnak a Clearblue fals eredményt adott. Nekem viszont az X-epil mindig bevált. Illetve a gólyahír nevű a patikából, de amúgy tényleg korai tesztelni. Majd a nemvárt napján.. :)
2022. jan. 4. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek is fals eredményt adott a clearblue,többször is becsapódott vele
2022. jan. 5. 06:37
 6/6 anonim ***** válasza:
rakj fel képet a pozi tesztekről.
2022. jan. 5. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!