Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue ovulációs teszt...

Clearblue ovulációs teszt délután még pozitív, este már negatív?!

Figyelt kérdés
Tegnap este még negatív volt a Clearblue ovulációs teszt, ma délután lett először pozitív..gondoltam megnézem most este is..most pedig már megint negatív, ez hogy lehet?! Ugyanúgy betartottam a nem ivást és nem pisilést előtte!

2022. jan. 1. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most kell akcióba lendülni, ennyi a lényeg.
2022. jan. 1. 19:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Igenis! :) Amúgy csináltam minden nap párhuzamosan a clearblue-val egy olcsóbb sima ovu tesztet is..az még ebben a ciklusban nem lett pozitív, pedig elvileg az érzékenyebb, mint a clearblue..
2022. jan. 1. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is délután + volt estére már nem.
2022. jan. 1. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:

3 vagyok nem clearbluet használok facellét és olcsó netest, nekem együtt erősödnek, de míg facelle 1 nap + az olcsóbb érzékeny 2 ig.

A hónapban nem is lettek 100% pluszok csk majd nem, de másnap meg volt a hasfájás, és el is halványodtak.

2022. jan. 1. 20:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Hmm érdekes ez az ovuláció tesztelgetés is..Én is érzem ma a hasamat amúgy, úgyhogy szerintem tényleg most fog megtörténni az ovuláció. Csak nem értem az érzékenyebb olcsó miért nem mutatja?! Vagyis tegnap meg ma is már majdnem ugyanolyan erős volt a 2 csík..de csak majdnem! :) Mindegy. A lényeg, hogy ma és holnap biztosan akcióba lendülünk!
2022. jan. 1. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha olvasod még…

Mit gondolsz a clearblue ovulációs tesztről?

Megbízható eredményt adott?

2022. máj. 15. 13:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, a Clearblue ovulációs teszt szerintem a legjobb és legegyértelműbb! ☺️
2022. máj. 15. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a választ.:)))

Be fogom szerezni én is.:))

2022. máj. 16. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Azota osszejott a baba?☺️
2022. okt. 30. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!