Ha egy nover nagyon taplon viselkedett velem a korhazban erdemes panaszt tennem? Fonover. Kihez fordulhatok? Vagy eltussoljak?
Nover voltam Mo.n 20 eve , mondhatod a fonovernek, de sokra nem mesz vele. Orulnek, ha van ember, es nem akarjak, hogy elmenjen.
En sem birtam tovabb abban az orszagban noverkent dolgozni, borzaszto mi megy...
Én egy sztk alkalmazott miatt tettem írásos panaszt.
Tudni kell, hogy soha életemben nem emeltem még szót semmi miatt, én az ilyeneket lenyelem, bunkó eladó, hibbant postai dolgozó, találkozom én is ilyennel, mint mindneki más, de inkább elszámolok magamban tízig, nem szólok.
Na az most életemben először olyan bánásmód volt, a gyerekkel szemben, hogy azt mondtam, nem hagyom szó nélkül, nekem attól nem lesz jobb, de mással hatna nem történik ezután ilyen.
Írtam az sztk vezetőjének meg a betegjogi képviselőnek (az erről szóló tájékoztatás kb 30 helyen ki van rakva az épületben).
Egyik se válaszolt :D
Ennyit erről.
Az a legnagyobb probléma, hogy igen, sajnos Magyarországon az egészségügy egy következmények nélküli munkahely.
Kb bármit megtehetnek.
Nekem is szinte csak rossz tapasztalom van, kevés kivétellel.
Az a sok savanyú, megkeseredett, bunkó ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!