Más babája is viselkedett így? Ez normális?
Figyelt kérdés
Fél éves lányomnál sokszor van, hogy eljátszik majd egyik pillanatról a másikra elkezd üvölteni, odamegyek hozzá, próbálom megnyugtatni, és az üvöltésből hirtelen átvált vigyorgásba. Úgyanez fordítva is, vigyorog, örül, egyszer csak elkezd sírni, majd sírásból nyálbuborékokat fúj és vigyorog, aztán megint sír. Néha olyan mintha nem tudná eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. Olyan fura ez, mint egy durva hamgulat ingadozás, nincs baj az idegrendszerével, ugye?2020. márc. 7. 09:36
1/9 anonim válasza:
Fogzáskor csinálják ezt, hogy a semmiből elkezdenek sírni, aztán hirtelen meg is nyugszanak. Gobdolom belenyilall nekik ilyenkor.
3/9 anonim válasza:
Igen ez a fogzás. Az én fiamnak egyszerre jött kettő. Az egyik már kibújt, de a másik még kínozza. Pont a héten lett fél éves
4/9 anonim válasza:
Het hetes kisbabam is csinal ilyet, amikor gorcsol a hasa.
Biztosan nagyon faj neki a fogzas
5/9 anonim válasza:
#3, lesz ez még rosszabb, nyugi. 🤣 A legnagyobbnak az utolsó 6 gyakorlatilag teljesen egyszerre jött, a másodiknak kettesével végig, a harmadiknak négyesével az összes. 😅
6/9 anonim válasza:
5
Hát Jézusom. Akkor készülök basszus. 😅
3 voltam
7/9 anonim válasza:
Teljesen normalis, vszeg fogzas lesz a ludas :)
8/9 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, köszönöm a válaszokat! :) nektek kb mennyi idő alatt bújtak ki az első fogak?
2020. márc. 7. 20:11
9/9 anonim válasza:
3 vagyok. Majdnem 4 hét fogzós 💩 volt. Ezzel együtt az amit leírtàl. Az utolsó pár napban meg még rosszabb. És akkor már se rágóka sem kenegetés nem segített neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!