2 nappal a nemvárt előtt vérezgetek. Lehet baba?
Figyelt kérdés
Az ovum utáni 12. nap van. Éjszaka iszonyú gyomorgörcseim voltak. Reggel a wc papír véres volt. Azt hittem, hogy megjött, de 8 órája a betét csak kicsit véres, nem indult be a menzesz úgy, ahogy szokott. Inkább barnás. Lehet ez beágyazódás, és terhesség?2022. aug. 14. 18:00
1/4 anonim válasza:
Én nem bizakodnék. Szerintem meg fog jönni.
3/4 anonim válasza:
A vérzés sosem terhességet jelent! Nem reménykednék.
4/4 anonim válasza:
A vérzés alapból nem normális jelenség terhesség esetén. Mindig nem értem sokan miért babában reménykedenek, mikor a vérzés 90%ban nem is jó jel terhesen... inkább rémítőnek kellene lennie nem reménykeltőnek.
A beágyazódási vérzés ennél korábban jelentkezik akinek jelentkezik...kb 6-7nappal nem várt előtt és betétig el se nagyon jut. Kb csak egyszeri jelenlét a bugyin kis folt vagy egy törlésnyi maszat.
De amúgy is ritka jelenség... nekem pl egy anyuka ismerősömnek se volt ilyen...pedig sok van belőlük. Pl face csopiba voltunk 70-en ...egyiknek se volt ilyen.
Csak itt gyakorin tűnik úgy, mintha sok lenne.
Inkább a mensid indulgat, alacsony lehet a progid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!