Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hahó! Van még itt valaki?...

Hahó! Van még itt valaki? Kedvem támadt beszélgetni kicsit! :) lassan 1 éve próbálkozunk . Most vagyok elvileg 6 vagy 7.dpo-n, 20-ra nem várom.Tart még itt valaki? 🙂 V

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 17:12
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Egyebkent valahogy ugy erzem hogy 1 ev alatt ha mar oda eljutunk hogy pecseteles nelkul idore jonne meg akkor boldog lennek baba nelkul is. Hiszen van hogy mar a 10 dpo-n pecsetelek. Annyibol fuztem tobb remenyt erre a honapra hogy mult honapba volt egy halvany pozi tesztem ami vegul mensivel vegzodott es olvastam hogy ilyenkor nagyobb az esely a terhessegre.
2022. okt. 2. 10:22
 32/45 A kérdező kommentje:
Ezek azért elég biztatóak!☺🤞 mindenképpen írd meg mi lett! Mikor tesztelsz?
2022. okt. 3. 07:00
 33/45 anonim ***** válasza:
Szia. Hat a teszteles elmarad ugy nez ki.. tegnap elkezdtem barnazni ma mar erosodott de meg nem verzek.. szoval ezt a honapot elengedtem. Ma mar azon tortem a fejecskemet merre induljunk hiszen kijelenthetem hogy kereken 1 eve probalkozunk.
2022. okt. 3. 13:05
 34/45 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom!:( Nekem holnap van a nem várt , 0 tünet. Szerintem most se jött össze.
2022. okt. 13. 12:14
 35/45 anonim ***** válasza:
Vegul lett baba ?
2022. okt. 17. 19:26
 36/45 A kérdező kommentje:

Nem! :( most novemberben elmegyünk pár napra Ciprusra,így ezt a hónapot szerintem passzolom és utána újra próbálkozunk! Hátha.. van még egy kis remény, de már nem sok..

Nálatok? Valakinél?:)

2022. okt. 20. 07:33
 37/45 anonim ***** válasza:

Nálunk igazábol több részből is érdekes a helyzet.

Mensi nekem nagyon nagy fajdalommal kezdodott 4 db fajdalomcsillapitot vettem be 3 ora alatt mire meg birtam mozdulni is. Soha nem volt ilyen. Majd a verzesem se a megszokott volt eros eros volt de masabb mind1. Nincs ketto egyforma honap ezt mar tudom.

Viszont az ami fura volt hogy mensivel elmulik a cici fajdalom es a merete is vissza all... na a cicim ugyan olyan duzzadt maradt. Kozepidobe eszleltem fel hogy nincs kozepidos fajdalmam es ezen felul nagyon minimalis nyak is termelodik es a cicim meg mindig meg van duzzadva. Csinaltam napkozbe egy tesztet amin idon belul halvanyan de lett masodik csik .. masnap ia csinaltam halvanyabban de dereng ott is. Tegnap megszedultem. Lehet csak bebeszelem nem tudom de holnap reggel elso pisibol csinalok egy tesztet :)

2022. okt. 20. 15:18
 38/45 anonim ***** válasza:

Szia. Vegul megcsinaltam a tesztet amin szinten ott van az az emlitett halvany masodikcsik.. ugyan olyan erosen.

Valahol kicsit jo mert tudoszurore kell mennem de kozbe meg merges vagyok hiszen akkor bebizonyosodott az elmeletem hogy tenyleg barmikor csinalhatod halvany pozitivat tesztslhetsz.. az hogy idon belul kijon es elmeletileg csak a hcg hormonnal lep reakcioba.. megviccel eleg rendesen es nem ez az elso tipus aminel ezt eszleltem.

Ez az egesz mar humbuk.. halvanyal kirajzolodik hogy vegyel meg 6 tesztet

2022. okt. 21. 08:39
 39/45 A kérdező kommentje:
Én holnapra nem várom. Hétfőn teszteltem ,totál negatív, most viszont hőemelkedésem van..37,6. De simán lehet, hogy csak valami nyavaját összeszedtem. Holnap kiderül megjön-e :)
2022. nov. 10. 17:26
 40/45 anonim ***** válasza:
Szia. Vegul?
2022. nov. 16. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!