Hahó! Van még itt valaki? Kedvem támadt beszélgetni kicsit! :) lassan 1 éve próbálkozunk . Most vagyok elvileg 6 vagy 7.dpo-n, 20-ra nem várom.Tart még itt valaki? 🙂 V
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 17:12
22/45 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött, napra pontosan!😔
2022. szept. 17. 08:49
23/45 A kérdező kommentje:
Valakinek sikerült azóta?:) Én most megcsinálok egy tisztító kúrát, hátha..meg elkezdek hőmérőzni is ,illetve berendeltem tesztekből is ovu,terhesséi).!🤞 Új hónap, új remény, elvileg 10nap múlva lesz ovum.
2022. szept. 20. 12:31
24/45 anonim válasza:
Nálam kicsit káosz ez a hónap..szerintem a barátcserje bezavart, fogalmam nincs hogy volt-e egyáltalán peteérésem. 22.napon éreztem mintha,de nem volt már otthon lh tesztem szóval nem biztos..most vagyok a 29.napon,így várok még. Ha megjön,elmegyek átjárhatósági vizsgálatra.
(N.)
25/45 anonim válasza:
Szia.
Nekem sem jott ossze.
Mult honapba volt a pozitiv tesztem amit masnap pecseteles es mar idon tuli halvany teszt kovetett majd harmadnap mensi.
Tobb helyen olvastam hogy kemiai terhesseg utan fogekonyabb a szervezet a hormonok miatt egy terhessegre.
Ezt a honapot meg kivarom ma van a peteeresem.
De orvos nelkul valoszinuleg nem is lesz baba.
Harmaska voltam
26/45 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom nagyon ! 😔 valaki jöhetne már jó hírekkel is ! Drukkolok mindenkinek! Legyen ez a mi hónapunk! Nekem elvileg 1 hét múlva lesz ovum. 🤞
2022. szept. 23. 08:58
27/45 anonim válasza:
Szia. Nekem nem vartig 3 napom van. Viszont szokatlanul faj a hasam. Nekem ugy alakul hogy mensi elott 2 napig pecseteles es utana hasfajas. Hat majd kiderul. A cicim az faj es ezen felul tudom nem mervado foleg fulbe.. de a reggeli hom 37.6 volt :)
28/45 A kérdező kommentje:
Jajjj de izgi!🤭 Szurkolok!🤩 Én 16-ra nem várom,rengeteg idő van még addig!😐 De Te mindenképpen írd meg mi lett!🥰🤞
2022. okt. 2. 08:45
29/45 A kérdező kommentje:
14re bocsánat!😊
2022. okt. 2. 09:22
30/45 anonim válasza:
Szia :) bizakodok :) 2 nap a nem vartig ilyenkor mar szoktam verezgetni .. annyi tortent tegnap hogy hasmenesem volt este es erosen nyilalt a mehem kozbe amibol lett kb 1 csepp ver se.. vegul utana nyilalt a mehem de azota semmi. :) cicim meg mindig faj es a reggeli hom ( ful) 37.3 szoval eddig a remeny nagyon megvan :) probaltam ma reggel utana olvasgatni de nem igazan talaltam semmi infot hogy mennyit kell levonni a fulben mert hobol hogy megkapjam az alaphot ?! :D Na mind1. Nekem az adja a legbiztosabb infot hogy ha a ferjemnek melege van es en fazok akkor lent van a hom ha ferjem fazik nekem melegem van akkor fent van :D es ez alapjan fent van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!