Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez halvány pozi vagy negatív?

Ez halvány pozi vagy negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szerintetek ez halvány pozi vagy negatív?

2022. aug. 10. 19:27
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
61%

Miért ne lehetne egy negatív vagy halvány gagyi teszt után, másnap egy megbízhatóbb teszttel pozitívat tesztelni?

Csak az én példám:

Predictor early erős pozitív, 2 nap múlva Gabriel teszt negatív, most mégis itt alszik mellettem a már 6 hónapos fiam.

2022. aug. 12. 17:45
 42/46 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert ha egy 10es negatív, akkor másnap a 25ös nem lesz pozi
2022. aug. 12. 19:19
 43/46 anonim ***** válasza:
38%

40: Nem dicsekszem vele senkinek, a magam meg a férjem örömére csináltam gyereket. :D A kérdezőnek azért írtam le, mert ha az ő első tesztje negatív volt, az enyém még "negatívabb". Természetesen az első tesztje is pozitív volt. Nem mindenkinek jó a szeme, ettől még nem kéne más öröme felett hőbörögni. Ezért sem tennék fel itt ilyen kérdést soha. Élőben egyébként is mindig sokkal egyértelműbb.

/17,39/

2022. aug. 13. 09:33
 44/46 anonim ***** válasza:
76%
41. Ez ugyanolyan erőségű tesztnél lenne mérvadó, hogy gagyi vagy nem. Az első tesztje érzékenyebb, mint a második, mégis az lett negatív. Ez az érdekes, de a kérdező úgyis tudja, mi az igazság, minket meg nem érint.
2022. aug. 13. 09:44
 45/46 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván azért töltötte fel a nemdigitalis tesztet, mert ő 2 csíkot látott rajta. Hogy fotózva ez látszik vagy nem, az más kérdés, de ha másnap lesz egy kérdés nélkül pozitív tesztje, akkor van, akinek nem az a reakciója, hogy "hát az elsőn nem látszott, de gratulálok", hanem hogy biztos hazudik? Mert ha én - fotón! - nem láthattam, akkor igaz se lehet? :D A tesztek érzékenységét meg hagyjuk. A facelle-re is 25 van írva, mégis a legérzékenyebb teszt a Predictor mellett. Ezt a típusú Clearblue-t meg itthon nem is ismerjük.
2022. aug. 13. 09:56
 46/46 anonim ***** válasza:

Amúgy honnan veszitek, hogy a digitális CB 25-ös? 3 fajta CB közül csak az egyik az, amelyik eredménye +- és a dobozán az van, hogy eredmény akár 1 perc alatt.

A másik 2 CB (beleértve a hétszámlálósat) korai terhesség megállapítására alkalmas.

Most néztem a dobozát. A leírás nem írja, hogy 10-es vagy 25-ös viszont ugyanúgy mutatja leírás szerint 75%-ra 4 nappal előbb, mint a 10-es tesztek...

2022. aug. 13. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!