Ez halvány pozi vagy negatív?
2022. aug. 10. 19:27
12/46 anonim válasza:
negatív + nem kicsit el is van ázva.
13/46 anonim válasza:
Ez még szerintem negatív de ha jól sejtem elég korán teszteltél.
14/46 anonim válasza:
Próbáld újra 2 nap múlva,ez még negatív
15/46 anonim válasza:
Èn csak 1 csìkot làtok,de ha korán teszteltèl attòl mèg a kèsőbbiekben lehet pozitiv a teszted.
16/46 anonim válasza:
Könyörgöm minek szerkeszted meg a kepet?!?🤦🏽♀️
Ismételd meg 2 nap múlva, ha erősödik terhes vagy, ha nem erősödik nem vagy terhes.
17/46 anonim válasza:
Én látom negatív nélkül is. Negatív teszten nem jelenik meg második csík, max. látod a szürke reagenscsíkot, de az fotózhatatlan. Az más kérdés, hogy ilyen korán még nem biztos a beágyazódás, elmehet az embrió a vérzéssel...
(tegnap én ugyanilyet teszteltem, sőt ennél halványabbat, ma a Predictor Early-m nagyon határozott pozitív lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!