Ez halvány pozi vagy negatív?
2022. aug. 10. 19:27
1/46 anonim válasza:
szerintem csak a reagens. nem rózsaszín, a pozitív teszt pedig az.
3/46 anonim válasza:
Szerintem halvány pozitív. De lehet tévedek.
4/46 anonim válasza:
Nem vennem halvany pozitívnak sem. Max, ha este készült és holnap reggeli első vizeletes látványosan sötétebb lenne.
5/46 anonim válasza:
Ez bármi lehet. 2-3 nap múlva érdemes ismételni, ha nem jön meg. Valóban nem tűnik színesnek a csík. Annyira halvány alig látni.
6/46 anonim válasza:
Örök szabály: amit negatívba kell tenni, hogy lásd, az nem pozitív.
7/46 A kérdező kommentje:
Utolsó :
Szerintem ez hülyeség.
Egy korai terhességnél ha korán tesztel valaki akkor simán lehet halvány. :)
2022. aug. 10. 19:45
8/46 anonim válasza:
A halvány tesztet sem kell negatívba tenni meg megfilterezni, hogy látni vélj valamit. A halvány... nos, tudod... csak azt jelenti, hogy halvány.
9/46 A kérdező kommentje:
Nem csak a negatívon látom..illetve egy terhesség pedig nos, tudod úgy indul,hogy halvány. :)
2022. aug. 10. 19:52
10/46 anonim válasza:
Hát...kövi tesztnél kiderül. Egyébként negatívba tenni hülyeség, mert a negatív teszteken egy jó fotóval negatívba téve is látszik a reagens csík. Tudom, mert sokat csináltam xD bár én nem raktam ide ki. Nekem pl egyik nap hómező másik nap fotón is látszó halvány pozi volt a tesztem. A tiedet pl nem rózsaszínnek látom... de ne legyen igazam és baba legyen :) a fotók amúgy is csalókák.
Akárhogy is legyen megér még egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!