Szia, ilyen kis terhesen csak az orvos látja ultrahanggal, ilyenkor még csak petezsák van és szikhólyag benne, 6 hét körül lesz majd szívhang, tehát ha ilyenkor elhal, akkor az tulajdonkééen vetélés, véreznél és görcsölne a hasad.
2008. dec. 21. 15:11
2/8 vav22 válasza:
Igaz amit az első válaszoló írt, annyit hozzáteszek, hogy nem mindig van vérzés, így lehet, hogy csak akkor veszik észre az ultrahangon amikor már szívhangnak is kellene lennie...
2008. dec. 21. 15:14
3/8 anonim válasza:
szia.
Igaza van az előttem szólónak.Ne idegesÍtsd túl magad.
Nekem úgy történt, hogy speciel semmit nem éreztem. Egyszer csak erős vérzéssel elkezdtem menstruálni. És a vérvizsgálatom szerint elkezdett a bétaHCG szintem süllyedni. A 4 hetes terhesség még nagyon korai.A derékfájás pedig mondhatni normális jelenség. Nyugi! Pihenj le és gondolkozz pozitÍvan. Babát vársz! :-)
2008. dec. 21. 15:16
4/8 anonim válasza:
Nekem semmilyen tünetem nem volt..De ne gondolj ilyesmire,minden rendben lesz.
2008. dec. 21. 15:23
5/8 anonim válasza:
Magának az elhalásnak, nálam nem volt semmi tünete.
Egészen a 9. hétig, akkor mentem volna megint uh-ra, előtte egy nappal elkezdtem vérezni és görcsölni, megindult a vetélés. Azonnal kórház, ott uh-on megállapították, hogy az 5. héten halhatott meg. Műtéttel fejezték be.
2008. dec. 21. 21:12
6/8 vav22 válasza:
Utolsó válaszolónak: írtad, hogy az ötödik héten halhatott el, azután a hét után éreztél még terhességi tüneteket?
2008. dec. 22. 01:50
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nekm is elhalt már kettő mindegyik az 5. héten és nekem a derekam fájt de nagyon és rettentően fáradt voltam mindig, azért kérdeztem hogy vami más tüneteket volt-e de ezek szerinte ez is csak nekem volt.
most elvileg 4+5 napos vagyok és nagyon félek hogy megint megtörténik
2008. dec. 22. 06:49
8/8 anonim válasza:
utolsónak: Igen, az 5. hét után még voltak tüneteim, egészen a 8. hétig. Akkor kezdett elmúlni a mellérzékenységem és "esett össze" az eredeti állapotára. A hányingerem is lecsökkent, de még akkor is volt néha. A derékfájás nálam is nagyon erős volt, heteken át, még a mosogatást is két részletben csináltam annyira. De hozzá kell tennem, hogy amúgyis fáj a derekam és gerincem, "normál" állapotban is le kell ülnöm mosogatás után, mert hasogat. Így én ezt nem a vetélés jeleként értelmeztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!