Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tünetei lehetnek, ha...

Milyen tünetei lehetnek, ha megfogan a baba, de nem marad meg?

Figyelt kérdés
Ciklus közti egyszeri vérzés? Görcs? Vagy miből lehet észrevenni?
2010. aug. 1. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:

rózsaszinezés , ciklus közti vérzés ..

kicsi babánál-pár hetes terhesség- még nincsennek görcsök ha elvetélsz.

a tünetek megszünnek ha nem voltak észre se veszed.

2010. aug. 1. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 5-6 hetes terhesen vetéltem el. Egy vérzésem kimaradt, a teszt is kimutatta már a terhességet. Nekem egy erős vérzéssel ment el a baba, nem voltak görcseim. Kitisztult a szervezetemből nem kellett beavatkozás. Semmilyen fizikai fájdalommal nem járt. Pár napot én kórházban töltöttem megfigyelés alatt.
2010. aug. 1. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt, hogy egy erős vérzés? Mármint, az meddig tartott?
2010. aug. 1. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha beágyazódás előtt/nélkül távozik a megtermékenyített petesejt, akkor a legtöbbször észre sem veszed. Ilyenkor időben, úgy menstruálsz mint rendesen.
2010. aug. 1. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:

En 8 hetesen mentem eloszor uh.-ra. Akkor a baba csak 6 hetesnek felelt meg es a szive sem vert. Tehat megallt a fejlodesben, de nem dobta ki a szervezetem. Vartak meg 2 hetet az orvosok, hogy megbizonyosodjanak rola, de azon az uh.-n mar ott sem volt a magzat, felszivodott. Viszont mutotottek, mert a petezsak meg mindig megvolt, de uresen.

Nekem semmi kulonosebb tunete nem volt, semmi verzes...voltak terhes tuneteim, de azok olyan 6-7 het kornyeken megszuntek meg igaz mondtak, hogy a gorcsoles az rendben van, mert novekszik a meh...de sztem en erosebben gorcsoltem a kelletenel vegig. En nem is testileg, inkabb lelkileg ereztem, hogy baj lehet.

2010. aug. 1. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Erősebb vérzés nálam azt jelentette, hogy 2-3 napig tartott, de mennyiségben több volt, mint egy átlag menzesz esetében.
2010. aug. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!