Van aki oktober elsejere nem varja?
G. voltam csak elfelejtettem aláírni, nem merem elhinni..
G
Szia,
Azt, hogy miben volt más, azt annyira nem tudom megmondani, mert második próbálkozós hónap volt, nagy összehasonlítási alapom nincs. Talán valóban nagyon hasznos tanács amit eddig itt csak olvasgattam, a "ne figyeld magad állandóan". Első hónapban, mikor még ténylegesen nem is próbálkoztunk, csak reméltem hogy hátha a megszakítás miatt összejön, állandóan mindenféle jelet észleltem, farkaséhség, aluszékonyság stb.. persze semmi nem volt, helyette felszedtem szerintem vagy két kilót :( :D
Most úgy indultam neki a szeptembernek, hogy lesz ami lesz, nem nézegettem hőt, nem kerestem idő előtt jeleket. Tünetem se nagyon volt, talán csak múlt hét pénteken egyszer (ekkor már meg kellett volna jönnie) 10 perc séta után elképesztően fáradtnak éreztem magam, szédültem, borzasztóan szomjas voltam, azt éreztem ha fel kell állnom elájulok. A mellfeszülés talán még, bár azt sem éreztem egyfolytában, csak néha néha. A hasam alja és a derekam folyamatosan mintha égett volna. A derekam sokszor fájt is, hasam alja szúrkált. Hát kb. ennyi, bocsánat ha hosszúra sikeredett.
Remélem sikerrel jársz, hogy érzed magad egyébként????
G.
16:14-es vagyok
Sajnos tegnap este megjött. :(( De ahogy nézem, elszámoltam magamat, és végülis pontosan megjött mert múlt hónapban is 28-án volt meg, csak nem értem mi volt előtte ez a rózsaszínezés wc papíron, mert ilyen még nem volt.
Kedves Kérdező!
köszönöm szépen :)) Hogy vagy???? :) Szurkolok Neked nagyon, hogy a hétvége már boldogságban teljen.
G.
Kedves Kérdező!
Mi újság veled?
Én egy sorstársad vagyok, nekem okt. 2-án kellett volna megjönnie, de még eddig nem jött...! :)
Viszont érzékenyek a melleim, és eléggé húz lefelé a hasam! Enyhe menstruációs fájdalom, kevés fehér folyás mellet! Mostmár izgulok!
Utolsó vagyok!
Teszteltem! Pozitív lett! El sem hiszem!! Nagyon örülök neki!
Veletek mi újság?
Kedves Utolsó! Nagy nagy gratula :)))))) Lehet egyszerre fogunk szülni majd :) Voltam orvosnál 12 mm és ma vagyok kerek hat hetes. :)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!