Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki oktober elsejere nem...

Van aki oktober elsejere nem varja?

Figyelt kérdés
Nekem kb.17 -en volt az ovum es 17 este es 18-a reggel egyutt voltunk a parommal. Szerintetek van eselyem? Mar nagyon szeretnenk babat a ferjemmel ez lenne az elso babank. Szerintetek mikor nezzem meg?
2010. szept. 23. 13:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

15:41-es vagyok

Én 26 éves vagyok, és még nincs gyerekem, most hétvégére nem várom a mensim.

2010. szept. 23. 16:12
 22/43 anonim ***** válasza:

14.12-es vagyok

Én 27 éves vagyok, már úgy vágyunk egy pici babára...

2010. szept. 23. 16:23
 23/43 anonim ***** válasza:

Én is elsejére nem várom.

A dologhoz hozzátartozik, hogy augusztus 6 az utolsó mensim, tehát egy már kimaradt, viszont 2 teszt is negatív lett úgy 2 hete, ezért eldöntöttem, hogy várok, most megjön-e.

Van egy lassan 4 éves kisfiam, 3 és fél éve próbálkozunk a tesóval. Volt két vetélésem, mindkettő a 10. héten.

Drukkolok mindenkinek!

2010. szept. 23. 18:35
 24/43 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én szombatra nem várom, 30 vagyok és nagyon várjuk, hogy összejöjjön...
2010. szept. 23. 19:03
 25/43 anonim ***** válasza:

Én 18-án ovuztam, szintén a ciklus.hu szerint! És október 2-re nem várom! 31 éves vagyok, Van már egy kisfiam, és most nagyon szeretnénk egy hugit! :)

Olyan tünteim vannak, hogy enyhe mellfeszülés, alhasi fájdalom, gyenge fehér folyás! (mensi előtt nem szoktak ilyen tüneteim lenni) Reménykedem!

Drukkolok nektek csajok!

2010. szept. 23. 23:36
 26/43 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok (30), hogy vagytok?? Tegnap a bankban azt hittem elájulok, szédültem, émelyegtem, a hőm 37 körül volt egész nap és rettentő fáradtnak éreztem magam. Menstruációnak még nyoma sincs... Reménykedem.
2010. szept. 25. 08:53
 27/43 A kérdező kommentje:
nekem fajdogal a hasam es hasszurkam is van eleg gyakran ami nem szokott lenni... nagyon remenykedem ...te meg nem csinaltal tesztet? nagyon drukkolok neked:D
2010. szept. 27. 09:35
 28/43 anonim ***** válasza:

Még nem.. a hőm azóta is 37 körül van, de az elmúlt két hónap csúszkált a mensim, és nagyon rossz volt látni, hogy negatív a teszt.. így hát most szerdáig várok :) Remélem addig nem jön meg!! :)))))) Szorítok mindenkinek!

G.

2010. szept. 27. 15:35
 29/43 anonim ***** válasza:
Én szombatra nem vártam és azóta sem jött meg, csak néha-néha rózsaszín van a wc papíron. Nem tudom most mi van, nem szokott késni a mensim...izgulok és reménykedem picit.
2010. szept. 27. 16:14
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Na...ma rászántam magam a tesztelésre, mert a párom sem ment dolgozni. El sem hiszem!!!!!!! Sikerült .))) Hihetetlen érzés, remegett a kezem, azt sem tudtam sírjak vagy mi legyen, de azért még tesztelek két nap múlva kb...
2010. szept. 28. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!