Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki oktober elsejere nem...

Van aki oktober elsejere nem varja?

Figyelt kérdés
Nekem kb.17 -en volt az ovum es 17 este es 18-a reggel egyutt voltunk a parommal. Szerintetek van eselyem? Mar nagyon szeretnenk babat a ferjemmel ez lenne az elso babank. Szerintetek mikor nezzem meg?
2010. szept. 23. 13:43
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
2.vagyok, mi már több mint 1 éve próbálkozunk eddig sajnos sikertelenül. Remélem most siker lesz tegnap barnáztam egy picit, ezt jó jelnek fogom fel :)
2010. szept. 23. 14:12
 12/43 anonim ***** válasza:

első vagyok

14:12-esnek:

nekem meg az a furcsa, hogy most nem barnázok, pedig én mensi előtt mindig szoktam barnázni. valamint egyáltalán nem fájnak a melleim, pedig szoktak. mensiszerű enyhe alhasi fájdalmaim azok vannak, a hétvégén meg furcsa has szurkák voltak a hasam aljában egy ponton a jobb oldalon (ilyen se volt még).

2010. szept. 23. 14:16
 13/43 A kérdező kommentje:
nekem is vannak hasszurkak az lehet a beagyazodas jele?
2010. szept. 23. 14:19
 14/43 anonim ***** válasza:
igen, az lehet beágyazódás jele. csak azt mondták hogy az is lehet, hogy azért van, mert meg fog majd jönni... végülis itt az a baj, hogy ugyanazok a tünetek mensi előtt, akkor is, ha babás vagy, mintha nem lennél babás. :( kiderülni csak akkor fog ha megjön vagy éppen nem jön meg és van egy pozitív teszt legalább. :(
2010. szept. 23. 14:22
 15/43 anonim ***** válasza:

Persze tudom, majd hétfőn kiderül, ha addig nem jön meg csinálok egy tesztet..

A melleim nekem sem fájtak, csak tegnap a barnázás meg iszonyatosan fájt a fejem, de lehet csak a menzi előjele.

2010. szept. 23. 14:31
 16/43 anonim ***** válasza:
Én is elsejére nem várom. Még csak most ment fel a hőm, két éve próbálkozunk, sikerülnie kell.
2010. szept. 23. 14:36
 17/43 anonim ***** válasza:
Csatlakozom hozzátok. Én is elsejére nem várom. A melleim elég érzékenyek bár jobban azok szoktak lenni. Egyébként semmi különöset nem érzek. Nehezen telik az idő. Mikor teszteltek?
2010. szept. 23. 15:38
 18/43 anonim ***** válasza:

én mint írtam, most hétvégére nem várom. ha nem jönne meg 1 hétig én csak akkor fogok tesztelni, tehát ha most hétvégén nem jön meg, leghamarabb is jövőhét szombat reggel tesztelnék...

majd megírom, hogy megjött-e...biztos meg fog. :(

2010. szept. 23. 15:41
 19/43 A kérdező kommentje:
15:38-asnak: nekem elsejen kene megjojjon de ha nem jon meg akkor tesztelek ... addig is alig birom ki...szoljatok h mik lettek az eredmenyek csajok:)) drukkolok nektek:)
2010. szept. 23. 15:50
 20/43 A kérdező kommentje:
csajok ti hany evesek vagytok?
2010. szept. 23. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!