Van aki oktober elsejere nem varja?
Figyelt kérdés
Nekem kb.17 -en volt az ovum es 17 este es 18-a reggel egyutt voltunk a parommal. Szerintetek van eselyem? Mar nagyon szeretnenk babat a ferjemmel ez lenne az elso babank. Szerintetek mikor nezzem meg?2010. szept. 23. 13:43
1/43 anonim válasza:
Szerintem van esélyed, ha biztosan akkor volt ovud! Drukkolok! Egyébként én most hétvégére (szombat,vasárnap) nem várom a mensimet, nagyon izgulok!
2/43 anonim válasza:
Az esély mindig meg van. Pláne ha jókor voltatok együtt. Én is hétvégére nem várom.
3/43 A kérdező kommentje:
a ciklus.hu szerint 17en volt az ovum igaz en semmi kulonoset nem ereztem de pentek este es szombat reggel egyutt voltam a parommal...... ha fog kesni egy napot a menszim mar megnezhetem?
2010. szept. 23. 13:54
4/43 A kérdező kommentje:
ja es szoritok nektek csajok:)))
2010. szept. 23. 13:54
5/43 anonim válasza:
köszi, én is szorítok neked! első voltam.
6/43 anonim válasza:
én vagyok újra, aki először írt. én nekem sincs még gyerekem, és már nagyon szeretném, ha sikerülne. már 9 hónapja nem védekezünk, de hiába, eddig még nem jött össze. :( ti mióta próbálkoztok?
7/43 A kérdező kommentje:
az elsonek
azt hiszem a harmadik honapja de meg volt regebben is egy ido mikor probalkoztunk egy ket honapig... eddig meg nem jott ossze de nagyon szoritok magunknak:))) koszi a valaszt:)
2010. szept. 23. 14:05
8/43 A kérdező kommentje:
ja es szerinted megbizhato a ciklus.hu? mert en azutan vettem az ovumat mert nem mertem a homet....
2010. szept. 23. 14:06
9/43 anonim válasza:
Én 6.-ára nem várom, a ciklus.hu szerint tegnap volt-pém, a ebben hónapban használok ovu tesztet, eddig negatív, lassan erősödik, eddig 2-t csináltam. A ciklus. hu pont középidőbe írja az ovut, de lehet hogy picit később van. De szurkolok nektek.
10/43 anonim válasza:
hát szerintem annyira nem megbízható a ciklus.hu, mert ez csak egy gép és pl. én ugyan mérem a hőmet 2 hónapja, de mind2 esetben rossz helyre húzta az ovut! A testemnek jobban hiszek, meg ugye tudom a ciklusom hosszát is, meg hogy mikor volt ovu fájdalmam. A ciklus.hu nem mindenesetben pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!