Beültetés után meddig nem szabad hajolni és emelni?
3 naposat kaptam vissza, nekem azt mondták három napig kímélő életmód (ennyi idő, míg beágyazódik) utána lehet élni tovább normálisan.
Ezt betartottam, három napig minimálon voltam, aztán pedig lájtosan, de mozogtam. Továbbra sem mertem emelni, vagy hajolni még elég sokáig 😅 hiába lett volna elvileg szabad. Olyan négy hónapos terhesen kezdtem "durvulni" és gazolni, takarítani, addig csak sétálgattam.
Sógórnőmnek egy nap pihit mondtak, 5 naposat kapott vissza, mivel van már egy kis gyermeke, az emelés mellőzése lehetetlen ... azért egy természetes úton történő beágyazódásnál sem pihen az ember. A lombiknál meg azért sokkal előnyösebb helyzetből indul minden. Nem ezen múlik, nyilván mivel tudsz róla lehet vigyázni, de azért nem kell túlzásba esni :) nyilván ne most kezdj bele bútorokat tologatni :)
Sok sikert!
Én is 5 naposan kaptam vissza. Az eredményig fokozottan figyeltem óvatos voltam.De azóta sem nagyon hajolgatok inkább leguggolok ha úgy van és nehéz dolgokat sem emelek/viszek.
Sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!