Ha egy hét múlva nem várom, akkor a héten még bevehetek olyan gyógyszert amit terhesség alatt nem szabad, ugye?
Figyelt kérdés
Szóval nincs pozitív teszt. Meg semmi sincs. Csak próbálkozunk. Iszonyat fáj a nyakam meg a vállam, valószínű meghúztam. 😣2019. aug. 4. 16:55
1/16 anonim válasza:
Akkor megis miert ne vehetned be????.... jo eg.
2/16 A kérdező kommentje:
1-es! Mert elméletben akár terhes is lehetek. Jó ég! 🙄
2019. aug. 4. 17:01
3/16 anonim válasza:
Nem vagy még terhes. Nem tudom mit akarsz bevenni de voltaren kenőcs és normál fájdalomcsillapito pl algopirin, nurofen, paraceamol, terhesség elején is szedherő.
4/16 anonim válasza:
Hármas vagyok, úgy értem h még ez nem számít terhességnek, ha volt is megtermékenyülés.
5/16 anonim válasza:
Az első 6 hétben semmi nem jut el a babához mert még nincs vele konkrét kapcsolata az anyának, úgyhogy nyugodtan kenegesd magad most még.
6/16 anonim válasza:
Mármint Voltarennel vagy vegyél be gyógyszert. :D
7/16 anonim válasza:
Ha egy hét múlva nem várod akkor szinte kizárt hogy terhes lennél és ha éppen meg is történt volna a beágyazódás akkor sem vagy összekötve a magzattal. De ha gyereket terveztek érdemes utána nézni az egész fogantatás témának pl egy ismeretterjesztő könyvből, mert még fogsz zakkanni, ha minden terhességgel kapcsolatos telejsen normális dologra itt akarsz majd választ találni
8/16 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Bármit beszedhedsz.
9/16 anonim válasza:
Nyugodtan beszedheted. Bekenheted. Barmi. Elég ha a pózi teszt után teszed le ezeket. Mint mondták 6. hétig nincs kapcsolat.
10/16 anonim válasza:
És ha 8 évig próbálkoztok? Akkor 8 évig fogsz azon izgulni, hogy mit vehetsz be, vagy mehetsz-e strandra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!