Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy hét múlva nem várom,...

Ha egy hét múlva nem várom, akkor a héten még bevehetek olyan gyógyszert amit terhesség alatt nem szabad, ugye?

Figyelt kérdés
Szóval nincs pozitív teszt. Meg semmi sincs. Csak próbálkozunk. Iszonyat fáj a nyakam meg a vállam, valószínű meghúztam. 😣
2019. aug. 4. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Akkor megis miert ne vehetned be????.... jo eg.
2019. aug. 4. 16:58
 2/16 A kérdező kommentje:
1-es! Mert elméletben akár terhes is lehetek. Jó ég! 🙄
2019. aug. 4. 17:01
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagy még terhes. Nem tudom mit akarsz bevenni de voltaren kenőcs és normál fájdalomcsillapito pl algopirin, nurofen, paraceamol, terhesség elején is szedherő.
2019. aug. 4. 17:11
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Hármas vagyok, úgy értem h még ez nem számít terhességnek, ha volt is megtermékenyülés.
2019. aug. 4. 17:12
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Az első 6 hétben semmi nem jut el a babához mert még nincs vele konkrét kapcsolata az anyának, úgyhogy nyugodtan kenegesd magad most még.
2019. aug. 4. 17:20
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Mármint Voltarennel vagy vegyél be gyógyszert. :D
2019. aug. 4. 17:21
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy hét múlva nem várod akkor szinte kizárt hogy terhes lennél és ha éppen meg is történt volna a beágyazódás akkor sem vagy összekötve a magzattal. De ha gyereket terveztek érdemes utána nézni az egész fogantatás témának pl egy ismeretterjesztő könyvből, mert még fogsz zakkanni, ha minden terhességgel kapcsolatos telejsen normális dologra itt akarsz majd választ találni
2019. aug. 4. 17:33
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy terhes. Bármit beszedhedsz.
2019. aug. 4. 18:26
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Nyugodtan beszedheted. Bekenheted. Barmi. Elég ha a pózi teszt után teszed le ezeket. Mint mondták 6. hétig nincs kapcsolat.
2019. aug. 4. 18:36
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
És ha 8 évig próbálkoztok? Akkor 8 évig fogsz azon izgulni, hogy mit vehetsz be, vagy mehetsz-e strandra?
2019. aug. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!