Ha egy hét múlva nem várom, akkor a héten még bevehetek olyan gyógyszert amit terhesség alatt nem szabad, ugye?
11 szerintem ehhez nagyon elvetemültnek kell lenni. Mert akkor se gyógyszer, se nyers tojás, se strand, se a sushi néhány változata stb. Ki akar így élni?
Bőven elég akkor elkezdeni odafigyelni mikor már van egy pozitív tesztje.
12, pont azt írom, hogy szinte semmit se kell megvonni magadtól, mégis "terheskompatibilis" lehetsz.
Legalább 5 évvel az első gyerekünk előtt már úgy éltem, hogy bármikor jöhetett volna a baba, holott nem vártunk ennyit rá. És nem éltem meg szenvedésként.
Mi kellett ehhez?
Semmi extra.
Hogy a te példáidnál maradjak:
-strandra ha nem vagy fogékony a fertőzésekre (és nem vagy nyitva), terhesen is lehet menni (ha meg fogékony vagy minden szarra, nem terhesen se jársz, max természetes vízhez)
-a nyers tojást speciel én minden formában utálom, így nem áldozat. A tenger melletti népek esznek halat nyersen is terhesen.
-gyógyszert nem kell nem terhesen se minden semmiségre beszedni, DE a legtöbb egyébként is szedhető.
(Ami nálam "plusz": egyetem óta nem ittam mennyiséget, így ez se lett volna akadály.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!