Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy hét múlva nem várom,...

Ha egy hét múlva nem várom, akkor a héten még bevehetek olyan gyógyszert amit terhesség alatt nem szabad, ugye?

Figyelt kérdés
Szóval nincs pozitív teszt. Meg semmi sincs. Csak próbálkozunk. Iszonyat fáj a nyakam meg a vállam, valószínű meghúztam. 😣
2019. aug. 4. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
10, akár. Ugyanis szinte mindennek van terhesség alatt szedhető változata. Nagyon kevés az olyan gyógyszer, ami valóban teratogén.
2019. aug. 4. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

11 szerintem ehhez nagyon elvetemültnek kell lenni. Mert akkor se gyógyszer, se nyers tojás, se strand, se a sushi néhány változata stb. Ki akar így élni?

Bőven elég akkor elkezdeni odafigyelni mikor már van egy pozitív tesztje.

2019. aug. 4. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12 egyébként terhesen is lehet strandra menni. Én is voltam. Kicsit több elővigyázatosság stb. de azért a strand nem egy halalcsapda. Túl van sokminden tolva.
2019. aug. 4. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

12, pont azt írom, hogy szinte semmit se kell megvonni magadtól, mégis "terheskompatibilis" lehetsz.

Legalább 5 évvel az első gyerekünk előtt már úgy éltem, hogy bármikor jöhetett volna a baba, holott nem vártunk ennyit rá. És nem éltem meg szenvedésként.

Mi kellett ehhez?

Semmi extra.

Hogy a te példáidnál maradjak:

-strandra ha nem vagy fogékony a fertőzésekre (és nem vagy nyitva), terhesen is lehet menni (ha meg fogékony vagy minden szarra, nem terhesen se jársz, max természetes vízhez)

-a nyers tojást speciel én minden formában utálom, így nem áldozat. A tenger melletti népek esznek halat nyersen is terhesen.

-gyógyszert nem kell nem terhesen se minden semmiségre beszedni, DE a legtöbb egyébként is szedhető.

(Ami nálam "plusz": egyetem óta nem ittam mennyiséget, így ez se lett volna akadály.)

2019. aug. 4. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14 igazad van, eldogadom. Én megmondom őszintén képtelen lettem volna ennyire odafigyelni. Amúgy a nyers tojást én sem úgy gondoltam, hogy felütöd és már eszed is 😊 rengeteg süteményben van pl nyersen a tojás.
2019. aug. 5. 06:01
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Pfú b*meg! 😂
2019. aug. 5. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!