Most akkor szabad vagy nem szabad használnom?
Férjemmel babatervezésben vagyunk, viszont kaptam egy hüvelygombát. Elmentem orvoshoz, elmondtam hogy viszket, váladékozik stb. Kértem tőle, hogy írjon fel olyan szert, ami nem árt, ha baba lesz (még nem tudná kimutatni a teszt nemrég voltunk együtt, a peteérés és a nemvárt között vagyok), vagy nem csökkenti a teherbeesés esélyét. Gynoxint javasolt, a gyógyszerész is azt mondta, hogy lehet szedni, viszont a betegtájékoztatóban azt olvastam, hogy terhesség esetén nem javallott. Az orvos amúgy is nagyon tahó volt velem, látszott rajta, hogy hamar ki akar dobni. Még sosem fordult elő velem, hogy ne vizsgáljanak meg nőgyógyászaton.
Szerintetek használhatom a kúpot? Köszi a válaszokat! :)
Nyugodtan hasznalhatod amig nem leszel terhes.
Viszont azt tudni kell hogy a gomba kifejezetten szereti a terhes noket , en nem hasznalok semmit es most babat is varok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!