Mik a terhesség legelső jelei?
Köszönöm!Mi igazábol feladtuk!Megbeszéltük hogy nem akarunk már babát!Egyszer nem védekeztünk,mondván arébb van a pé.és amúgysem jön össze.Tévedtünk.😁
Sok sikert nektek!
Jaj, hallottam másoktól is, hogy sokat tesz a psziché... ezért is nem akarok semmit sem beképzelni vagy ráparázni. Csak annyira nehéz nem erre gondolni :D
Köszi :)
Bebeszéltem én is ezt azt, megesik :D Természetesen munka közben nem volt semmilyen tünetem, csakis otthon, de csak akkor, mikor épp nem volt dolgom. :D
Kimaradt menzesz az első tünet.
Nálam ami gyanús lett 4 nappal mensi előttm hogy ebéd után ültem munkába és úgy megszédültem, hogyha álltam volna elesek. Az a tipikus hirtelen sötétség volt. Ilyen ugye soha nem volt korábban. Hazafele meg furán fájt a hasam... görcsölt ahogy mensi előtt mindig, de nem teljes alhas hosszban, hanem csak a méhemnél kb tenyérnyi részen. Pozi is lett még aznap délután a tesztem.
De korábban ikrekkel voltam terhes, na ott semmi tünet nem volt...azt se tudtam, hogy már késik....
Szóval csak tünetre alapozni reménytelen :)
Szülés óta meg minden mensi előtt terhesnek érzem mmagam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!