Mik a terhesség legelső jelei?
A hányinger pont nem az első tünetek közé tartozik, inkább a ~6-7. hét körül kezdődően jellemző, és az se mindenkinél.
Az első olyan jel, amiből egy szexuálisan aktív nem vagy nem megfelelően védekező nőnél leginkább a terhességre utal, az a kimaradó menstruáció. Minden más jel, tünet csak ezután jön.
Nekem semmi tünetem nem volt.
a kimaradt menzeszből tudtam, hogy terhes vagyok. Később sem volt semmi bajom egész végig.
De amúgyis ez mindenkinél más. Mint ahogy minden terhesség más.
Én menzi előtt tudtam hogy terhes vagyok de mégsem volt semmilyen tünetem csak a menzi kimaradása. Már legalább 4-5 napot késett amikor a mellem érzékeny lett és pár napon belül megnőtt az alvasigenyem. Összes többi csak 2-3 héttel a kimaradt menzi után. (hányinger, sűrű pisilesi inger, puffadás)
Sajnálom de gyakran van hogy az illető gyakran rafog vmit a terhességre vagy simán bekepzeli, aztán mégis megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!