Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mik voltak a terhesség...

Nektek mik voltak a terhesség legelső tünetei?

Figyelt kérdés
És mikor jelentkeztek?A tesztelés előtt voltak tüneteitek amiből tudtátok hogy baba lesz a dologban? Leirnátok légyszi a tapasztalaitokat mit éreztetek? :) Köszönöm előre is annak aki ír pár sort. :)

2016. szept. 2. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Nem jött meg. A 28. napon. Aztán a 29. sem. Aztán már a 30. sem. stb. Igen voltak tesztelés előtt tünetek, amit már leírtam.
2016. szept. 2. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Hirtelen jövő aluszékonyság a várt előtt 4 nappal és halvány pozitív lett a teszt. Az első trimeszterben gyakorlatilag emellett enyhe alhasi görcsök jelentkeztek, más nem nagyon.
2016. szept. 2. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a hasamnal szurt, illetve etvagytalansag, aluszekonysag
2016. szept. 2. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Elsonel nem jott meg meg fajt a hasam. Halistennek ennyiben ki is merult.

Most nem jott meg pici hasfajas es idonkent most eros gyomoraav

2016. szept. 2. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem jott meg +aluszekonysag.:)
2016. szept. 2. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fájt a derekam és a hasam is.De nem gyanakodtam akkor még.NA de a szagérzékenység,mikor éjszaka arra keltem,hogy mi ez a büdös lábszag közben a szotyi volt,amit este félreértettem :)és még csak a 21.napon jártam,nem is késett,hát voltak is félelmeim.

33 hetes km

2016. szept. 2. 17:57
 7/7 Agneska87 ***** válasza:
5 nappal nem vart elott erős mellerzekenyseg, hol jobban hol kevésbé. Ennyire nem szokott fájni mensi előtt. 3 nappal előtte hirtelen hasmenés, ami nekem sose szokott lenni. Ez tűnt fel, ezért teszteltem a 12. dpon. Azonnal kijött a 2. Csík igaz halvanyabb mint a kontroll. Ez volt ma :)
2016. szept. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!