Mik a terhesség legelső jelei ?
Lehetnek a következők ?
- Székrekedés
- Falás
- Fáradtság/Kimerültség
- Hangulatingadozás ( Dúhroham , Agresszió )
- Túlzott érzékenység ( Sírtam egy animációs mesén... )
- Feledékenység
- menstruáció kimaradás ( Talán volt de nem emlékszem , Februárban nincs feljegyezve hogy megjött volna )
- Rosszullét de csak akkor ha éhes vagyok.
Nem kell kérdezni a terhességi tesztet , azt majd csak hétfőn tudom de izgulok.
Nem jön meg.
Ennyi..
A többi lehet lesz vagy nem lesz..
Nekem semmi nem volt.
A végén voltak következményei a terhességnek, mint a székrekedés, vizesedés, izomgörcs, mellbvekedés.. de ez nem tünet.
Ha gulatingadozás is volt, de a fozikai tünetek okozta stressz miatt.
Elsőnek igaza van…
Felsoroltál mindent, amit a google alapján valaki a terhességnek tulajdonított.
Teszt nélkül pedig felesleges ez a nagy cécó.
Ha negatív lenne ne adj Isten akkor akkora csalódás, hogy összeomlik az ember.
Ha ennyire szeretnél gyereket, akkor miért nincs otthon eleve teszted?
Ha Februárban nem jött meg, és annak már legalább két hete, akkor lehetnek tünetek, mert az már egy 6 hetes terhességet jelent.
Ilyen lehet a fáradékonyság, gyomorfajas, hányinger székrekedés is.
De a legelső tünet a menstruáció elmaradás. Akinek más tünete volt még a menstruáció előtt, az PMS tünet, amit terhességi tünetnek hitt....
Igazi terhes tünet csak később, 1-2 héttel az elmaradt menstruáció után következik, a terhességi hormon miatt (iszonyú magasra szökik a hcg a szervezetben)
Azok akik a kérdésre adtak választ, nagyon szépen köszönöm;) !
Amugy szerintem ez egy kerdezos oldal , aki gunyolodik és rosszindulatú keresztkerdeseket tesz fel anyuka létére az amúgy mit érez? Őszintén? Nagyon elszökött.. én egy kérdést tettem fel mert ezeket észleltem magamon , ezeket a tunteteket. Szerintem nem adtam arra okot hogy cégtábla legyek , hogy guglizzak meg ilyesmi meg miért nincs tesztem. Egysezeru , mert nem terveztem gyereket , szimplán ezeket vettem észre magamon és eszembe jutott hogy talán megeshet ez is.
"Nagyon elszökött.."?
"Szerintem nem adtam arra okot hogy _cégtábla_ legyek"?
Bocsi, ezeket nem tudtam megfejteni.
A teszt meg nem csak akkor kell, ha gyereket tervezel, hanem akkor is, ha nem. Mert ugye ha már felmerül a terhesség gyanúja, akkor valamiből jó volna biztosra tudni, hogy mi a helyzet.
Lehetsz terhes kérdező.Teszt hétfőn megmondja.Szeretnéd egyébként?
Ha igen akkor drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!