Esett valaki úgy teherbe, hogy megszakítás után közvetlenül még újabb aktust kezdtek?
Természetes módon védekezünk csak
A megszakítás nem védekezés. Felnőtt nőként ezt tudnod kellene. Ha egy felnőtt, gyerekes nő ezt nem tudja, mit várunk a tiniktől?
Szerintem bárki, aki ezt olvassa, érzi, hogy kötekedni jöttél. Nem egy ismerősöm van, akik évek óta így védekeznek, még esetleg naptár módszerrel kiegészítve. Sőt, régen, dédszüleink korában szinte csak így védekeztek. Lehet, hogy nem tökéletes, de mint írtam, olyan házaspárnak, akik elfogadják, fel is bírják nevelni a becsúszott babát, azoknak miért ne lehetne így védekezni, vagy ha ezzel a megfogalmazással van bajod, mondjuk úgy, természetes módon jócskán lecsökkenteni a baba esélyét?
Tiniknek nyilván nem ajánlott. Ez fel sem merült bennem, hogy ezt ajánlanám bárkinek, aki nincs stabil kapcsolatban, vagy még nincs abban az élethelyzetben, hogy babát vállalhasson.
Amúgy azt is megmagyarázhatnád, hogy ha nem védekeztünk, akkor hogy lehet, hogy nem estem teherbe eddig? (Amikor meg szerettük volna, pár hónap alatt mindig összejött)
Megértem, hogy sok most a feszkó a világban és ez nyomasztó, de attól még nem oldódnak meg a problémáid, ha kötekedsz ok nélkül.
Szerintem bárki, aki ezt olvassa, érzi, hogy kötekedni jöttél. Nem egy ismerősöm van, akik évek óta így védekeznek, még esetleg naptár módszerrel kiegészítve.
Nekem is nem egy ismerősöm van aki sosem szenvedett még részegen autóbalesetet. Akkor ez garantálja hogy soha, senki nem fog autóbalesetet szenvedni ha iszik?
Amúgy azt is megmagyarázhatnád, hogy ha nem védekeztünk, akkor hogy lehet, hogy nem estem teherbe eddig? (Amikor meg szerettük volna, pár hónap alatt mindig összejött)
Szerencse.
Nekem is vannak ismerőseim akik így csinálták, évekig nem lettek terhesek majd becsúszott.
Azon gondolkodom, tényleg nem érted a leírtakat, vagy csak unatkozol és kötekedsz folyamatosan...?
Olvasd el az eredeti kérdésemet. Érdekeltek tapasztalatok, nem az "elvileg", mert azt én is tudom.
Azt is leírtam, nem okoz törést az életünkben egy újabb baba.
Ez a részegen autót vezetni hasonlat akkor lenne helytálló, ha alkalmi kapcsolataim lennének, vagy még nem lenne semmi feltételünk, hogy felnevelhessünk egy babát. Ahogy megírtam, feleségként élek így és így is fogunk ezután is, csak még sokkal óvatosabban.
Ez miért zavar téged? Miért zavar, ha becsúszik egy baba, amikor jó helyen lesz nálunk? Miért ítélkezel???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!