Esett valaki úgy teherbe, hogy megszakítás után közvetlenül még újabb aktust kezdtek?
Ha csak megszakítással védekeztek, az alapvetően nem védekezés, tehát teherbe lehet esni. Vegyél be esemény utánit. Vagy ha nem lenne gond egy gyermek, akkor 14 nap múlva csinálj tesztet.
Egyébként megszakítással is lehet védekezni, ha rendszeres a menstruációd, akkor ki lehet számolni a dolgokat.
Köszönöm a válaszokat.
Nálunk a megszakítás működik már viszonylag hosszú ideje.
Viszont most elkövettük azt a hibát, hogy rögtön összebújtunk újra (vagy hogy írjam, értitek). Nem gondolkoztunk, hogy bőven maradhatott sperma a hímvesszőn is, húgycsőben is. Talán ovu után voltam 2 nappal, ha minden naptár szerint alakult. De ebben nem lehetek biztos. Ez most rizikózás...
Nem tervezünk most gyereket, de ha jön, elfogadjuk.
Természetes módon védekezünk csak. Sorolhatnám az okokat, de ez végül is magánügy, elvek és egészségügyi dolgok is vannak a háttérben.
Nyilván csak annak ajánlott ez a módszer, aki el tudja fogadni, ha becsúszik egy baba.
Nálunk már megvannak a tervezett gyerekek. Talán pár év múlva lenne családbővítés, most ebben a válságban nem tervezzük. Mint írtam, nekünk működött eddig a megszakításos módszer. Most annyira jól sikerült az éjszaka, hogy felelőtlenek voltunk. De csak annyira felelőtlenek, amennyire egy olyan házaspár lehet, akik bár jelenleg nem tervezik, de ha úgy van képesek felnevelni együtt még egy babát.
Válaszoltam a kérdésedre. Remélem megérted a válaszomat. Van ilyen helyzet is. Ne ítélkezzetek, főleg ismeretlenül ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!