Ketteske kérdése:
+ lett ma az ovutesztem, de nincs tojásfehérjés nyákom. Ettől még összejöhet a baba?
Figyelt kérdés
Ez volt az első closty-s hónapom, tök száraz voltam végig, kivéve akkor, amikor szedtem a gyógyszert, de utána semmi. Closty nélkül mindig voltak pé.-re utalok jelek. Ez másnál is így van? Ez normális? Kicsit aggódom. Köszi a válaszokat.2010. szept. 21. 17:08
1/9 anonim válasza:
Sose volt tojásfehérjés nyákom,és most mégis babát várok.
Sőt továbbmegyek.Állítólag,ha megfogant a baba,akkor nem tudod elérni a méhszájat,mert felhúzódik.Én el tudom.Állítólag ha megfogan a baba,akkor szárazság lesz...nekem bővebb folyásom van,szóval ne aggódj,és ne agyalj,ne figyelgesd magad mert abba belecsavarodsz.És ne aggódj,össze fog jönni :)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem nem görcsölni, csak már olyan sok rossz történt, hogy nehéz nem állandóan ezen agyalni. Azért próbálozom....
2010. szept. 22. 12:18
4/9 anonim válasza:
nekem sem volt soha észrevehető nyákom, ennek ellenére most vagyok 38 hetes terhes a másodikkal. Sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
Nem sajnos :(, de majd most! :)
2010. okt. 19. 22:13
7/9 anonim válasza:
nekem sztem nem volt tojcsis nyákom a clostyval, amikor összejött a baba. (illetve sztem akkor meg pé sem volt) :)
csak pozitívan!!
8/9 anonim válasza:
Szia!
Nézted LH tesztel mikor volt pé?
Mikor én clostyt szedtem kitolta a pé-t a 21. napra. (szerencsére minden másnap mentem uh-ra így sikerült megfelelő időben együtt lennünk) Lehet, hogy nem jókor voltatok együtt.
De ahogy írtad majd most……….Fő a pozitív hozzáállás:)
9/9 A kérdező kommentje:
Néztem LH teszttel, nekem a 17. napon volt ovum, ebben a hónapban pedig a 16. napra esett. Remélem most összejön, van 3 domináns tüszőm....
2010. okt. 20. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!