Van sok LH tesztem itthon , így hát elkezdtem "jóstesztelni". Szerintetek jelezhet babát ha nemvárt előtti napokon ilyen az LH tesztem? HCG tesztet csak kimaradt mensi után szeretnék csinálni!
Figyelt kérdés
Képet csatolok kommentben !2022. júl. 12. 20:25
4/14 anonim válasza:
A "jóstesztelés" értelmetlen dolog, garantáltan nem lehet vele "jelezni" a babát!
6/14 anonim válasza:
Nekem ilyen volt és baba lett, bár én a peteérést vártam, csak fura lett pár nap után, hogy nem enyhült. Nem jóstesztelés volt a cél nálam, azt hittem peteérésem sincs.
7/14 anonim válasza:
Nekem is úgy volt, mint 6-osnak.
8/14 anonim válasza:
Nekem most ebbe hónapba előző nap pozitív másnap negatív aztán megint pozitív lett most vagyok a 3. Dpo
9/14 anonim válasza:
Ovuvután hányadik dpon vagy? Ha baba miatt erős az lh akkor a hcg is mutatja!lehet egyszerübb lenne tesztelni és már tudod a választ!
10/14 anonim válasza:
Minden jóstesztelőnek egy biológia könyvet javaslok, akkor tudnátok miért erősödik az LH teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!