Hogorbe ebből lehet következtetni vagy.latni bármit is ? Volt e ovum?
Drága kérdező. Már több posztban kérdeztél :)
A görbéd alapján biztosra veszem, hogy az lh tesztet is rosszul használod.
Hónaljban semmi értelme mérni, mert nem fog látszódni semmi. Jelenleg az látszik, hogy nem volt ovud és, hogy bizonyára rossz helyen mérsz.
Ha lábad között nem szeretnéd mérni akkor mérj szájban nyelv alatt és stabilabb olvashatóbb görbét kapsz.
Ezt a ciklust így most görbe terén hagyd a csudába, mert annyit ér mint halottnak a csók.
Ha abból indulok ki, hogy rossz helyen mértél, lehetett akár ovud is, csak nem látszik az emelkedés. Sajnos így utólag már nem fogaz választ kapni.
Ha voltatok együtt két naponta akkor ettől független van esélyetek babára.
Kövi ciklusban ügyesebben intézd :)
Igen, ez volt a tippem nekem is, a görbéd szabálytalansága és alacsony értékei arra engedtek következtetni, hogy hónaljban mérsz. Ezzel az a baj, hogy ott nagyon pontatlanul lehet csak mérni, és emiatt gyakorlatilag semmi nem rajzolódik ki a görbéből.
A következő hónaptól mérj a szádban, a nyelved alatt, jóval pontosabb és értékelhető eredményt fogsz kapni. Ajánlják a két tizedesig mérő hőmérőt is, ami tényleg jó befektetés lehet, de én évekig prímán elvoltam a hagyományos egy tizedes jegyessel is.
A mérés helye és az, hogy rögtön ébredés után mérd (ne kelj fel és mozogj előtte) viszont tényleg fontos.
Akkor szerintem kijelenthetjük, hogy megvolt az ovud 9-10-e környékén.
Én hasonló görbénél mindig a mélypontot szoktam ovunak tekinteni, de igazából soha nem ellenőriztem ovuteszttel, szóval ez nem alapul semmin. És azt is tapasztaltam, hogy ez a program ilyenkor az utolsó alaphő alatti értékre teszi az ovut. Annyira nekem nem volt fontos sose, hogy napra pontosan tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!