Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehetett az ovum? (...

Mikor lehetett az ovum? ( hogorbe)

Figyelt kérdés

Erzesre azt hittem hogy 28-an volt ( valadek, ho es gyenge hasi fajdalom ami masnapra elmult) majd ujra elkezdett fajni fesziteni a hasam 2-an este ami szinten elmult masnapra. Mind a ketto esetnel volt termekeny nyak is.

Ugy gondoltam hogy 28-an csak probalt megrepedni de vegul kihuzta 2-ig. Viszont 3-an mar a termekeny nyak helyett lett bo testapolo szeru folyas. Es itt jon az amit nem ertek hogy a feher testapolo jellegu folyassal elkezdett nyilalo erzessel fajni a mehem ami kisugarzik a huvelyembe. Van amikor csak a huvelyembe erzem ezt a nyilalo fajdamat. Sok helyen olvastam hogy a beagyazodas jele lehet viszont akkor 28 an lehetett az ovum es amit 2 an volt nagyon eros feszito erzes az alhasamba akkor az mi lehetett? Csatolom a hogorbemet. Ami meg ebben a ciklusba eltero hogy nincs mellfajdalom. Ovu utan rendszerint szokott fajni. Koszonom ha elolvastad

2022. júl. 5. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hol a kép?
2022. júl. 5. 20:24
 2/11 A kérdező kommentje:
2022. júl. 5. 20:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Elnezest elmaradt
2022. júl. 5. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Sztem 3.-an volt. De úgy is kiderül ha holnap is magas marad a hod (gondolom jelöli majd az ovut)
2022. júl. 5. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Harmadikán lehetett, de legkésőbb negyedikén....persze csak, ha fennmarad a hő, mert az kb igazolja. Csupán a folyás nem lövi be a napot. Ezért kell görbével együtt lh tesztet csinálni. A nagyon erős rövid ideig tartó feszítő fájdalom lehetett a repedés közvetlen közelében.

Nekem egy hétig ovu előtt folyásom van... szóval erre sose alapozz.

2022. júl. 5. 20:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Kepzeljetek most voltam mosdoba es a testapolo szeru nyakba volt ver.. nagyon minimalis.. ha ez a beagyazodastol lenne akkor a nem 2. Utan volt az ovum hanem az elso tipp. Mult honapba akkor volt pozitiv az ovu teszt mikor leesett a hom 36.1 re. Teljesen megvagyok zavarodva. Folyamatosan nyilal. Es most ez a pici ver.. ilyen sem volt meg
2022. júl. 5. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez melyik app?
2022. júl. 6. 05:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Naptaram
2022. júl. 6. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is 3-át mondanám, az első után nem emelkedett meg a hőd.
2022. júl. 6. 19:55
 10/11 A kérdező kommentje:
36.1- 36.3 ra megemelkedett. Tudom persze En is erre gondolnek es a 28-at el is felejtettem volna ha nem lett volna a ver es nem nyilalna a mehem es a huvelyem... ha lesz idom akkor ma vagy holnap veszek egy tesztet. Kert ha ezek a beagyazodas miatt lennenek veletlenul akkor szerintem halvanyan de kene valaminek lennie mar rajta
2022. júl. 7. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!