Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pco vagyok azért nem volt...

Pco vagyok azért nem volt ovum előző ciklusban? Ez így is lessz ebben a ciklusomban is ?

Figyelt kérdés
Vérvételen alacson progi úgy hogy tuti nem.volt ovum akkor most se lesz ?holnap lessz az otulso napom (menses)szeretnék babát mivel tudom segíteni?
2022. jún. 26. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezelni kell a PCOS-t. Vagy lesz ovu vagy nem. Ilyenkor teljesen kiszámíthatatlan. A másik hogy kezeletlen PCOS esetén kevesebb a sikeres terhesség, ha meg is fogan az egyensúly zavar okozhat gondot és vetélések fordulnak elő. Szóval azzal tudod segíteni, hogy kezelik a PCOS-t. Ha van túlsúly leadni, ha kell gyógyszer, diéta betartani. Nekem amíg nem volt kezelve a probléma nem lettem terhes. Nem érdemes húzni.
2022. jún. 26. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos minden ciklus más. Pcos terén kezelve vagy? D vitamint szedj, kezeltesd a betegséget, a progira pótlás kell majd pozi teszt esetén. Nem lesz egyszerű, de egy jó dokival azért sikerrel járhattok. Sajnos előre megjósolhatatlan lesz e ovu. Még egy ciklust meg kellene nézni, ha ott sincs ovura utaló progimennyiség, akkor valami oka van amiért nincs peteérés. Vizsgálva voltál? Pajzsmirigy, IR, ciklus elei hormonok LH, FSH?
2022. jún. 26. 19:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Metformin/adimet ezeket szedek egyenlőre
2022. jún. 27. 07:07
 4/9 anonim ***** válasza:

A PCOS-nál akár hónapokon át megszűnhet az ovuláció. Lehetetlen megmondani, nálad hogy lesz.

Túlsúlyos/elhízott vagy? Nálam akkor jött rendbe a ciklus, állt be 26-28 naposra, amikor IR étrendet kezdtem tartani, és sportoltam. Ezekkel párhuzamosan lefogytam.

Aki PCOS, az mindig IR is, legalábbis én még így tudom.

2022. júl. 6. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
#4, ez az álláspont már megdőlt. Gyakran jár együtt a kettő, de nem minden esetben. Engem külföldön kezeltek. PCOS-em volt IR nélkül magas DHEAS és AMH értékkel. Ezek gátolták a peteérést. Többször voltam több pontos vércukor terhelésen és mindig teljesen jó volt az eredmény. Most 27 hetes vagyok és nem is alakult ki terhességi diabétesz, tökéletesek az eredményeim. Csak érdekesség képpen írtam le. Amúgy 4 különböző típusú PCOS van, akit édesek a téma sok angol nyelvű cikket talál róla.
2022. júl. 6. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez pl. egy jó összefoglaló a témában 🙂.

2022. júl. 6. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm a friss infót és a linket, 4-es válaszadó voltam. 🙂
2022. júl. 6. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit. Máskor is próbáltam már itt erről beszélni, de leoltottak 🫤. Pedig jó ha az ember több helyről tájékozódik. Hátha segít valakinek.
2022. júl. 6. 23:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Endokrin azt mondta picit lusta az ovulációm lh de nem vészes és van rajtam túlsúly de le ment 6 kg
2022. júl. 7. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!