Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehetett az ovum? (...

Mikor lehetett az ovum? ( hogorbe)

Figyelt kérdés

Erzesre azt hittem hogy 28-an volt ( valadek, ho es gyenge hasi fajdalom ami masnapra elmult) majd ujra elkezdett fajni fesziteni a hasam 2-an este ami szinten elmult masnapra. Mind a ketto esetnel volt termekeny nyak is.

Ugy gondoltam hogy 28-an csak probalt megrepedni de vegul kihuzta 2-ig. Viszont 3-an mar a termekeny nyak helyett lett bo testapolo szeru folyas. Es itt jon az amit nem ertek hogy a feher testapolo jellegu folyassal elkezdett nyilalo erzessel fajni a mehem ami kisugarzik a huvelyembe. Van amikor csak a huvelyembe erzem ezt a nyilalo fajdamat. Sok helyen olvastam hogy a beagyazodas jele lehet viszont akkor 28 an lehetett az ovum es amit 2 an volt nagyon eros feszito erzes az alhasamba akkor az mi lehetett? Csatolom a hogorbemet. Ami meg ebben a ciklusba eltero hogy nincs mellfajdalom. Ovu utan rendszerint szokott fajni. Koszonom ha elolvastad

2022. júl. 5. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy az feltételezett ovuláció utáni átlaghő nem emelkedett az ovuláció előtti átlaghőhöz képest. Mert az egy dolog, hogy aznap leesik, de az utána következő napokban magasabbnak kellene lennie, mint az ovuláció előtti szintnek. A 28-ánál pedig nem ez volt. De persze majd tesztelj egyet, aztán megtudod.
2022. júl. 8. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!