Mikor lehetett az ovum? ( hogorbe)
Erzesre azt hittem hogy 28-an volt ( valadek, ho es gyenge hasi fajdalom ami masnapra elmult) majd ujra elkezdett fajni fesziteni a hasam 2-an este ami szinten elmult masnapra. Mind a ketto esetnel volt termekeny nyak is.
Ugy gondoltam hogy 28-an csak probalt megrepedni de vegul kihuzta 2-ig. Viszont 3-an mar a termekeny nyak helyett lett bo testapolo szeru folyas. Es itt jon az amit nem ertek hogy a feher testapolo jellegu folyassal elkezdett nyilalo erzessel fajni a mehem ami kisugarzik a huvelyembe. Van amikor csak a huvelyembe erzem ezt a nyilalo fajdamat. Sok helyen olvastam hogy a beagyazodas jele lehet viszont akkor 28 an lehetett az ovum es amit 2 an volt nagyon eros feszito erzes az alhasamba akkor az mi lehetett? Csatolom a hogorbemet. Ami meg ebben a ciklusba eltero hogy nincs mellfajdalom. Ovu utan rendszerint szokott fajni. Koszonom ha elolvastad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!