Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Benne vagyunk a babatervezésbe...

Benne vagyunk a babatervezésben de sajnos nem jön össze ?

Figyelt kérdés

Most lesz 5ik hónapja a próbálkozásnak, 2 nap van a nemvártig, ma teszteltem full negatívat. Tudom hogy várnom kellett volna, de már annyira ki vagyok hogy nem bírtam tovább. Ha nem jön meg, fogok tesztelni újra. Annyit olvasgatom, hogy másnak mar egy héttel előbb pozitív a teszt, hogy muszáj voltam tesztelni….

Mondjuk éjszaka többször felkeltem inni.

Lehet hogy a teszt is hamar volt és az ivás is bekavart ?!

Járt valaki így ?

A másik pedig, hogy a férjem reggeltől délután 3ig a munka miatt olyan 40-50 fokban dolgozik 3 éve. Ugye nem lehet hogy emiatt nem jön össze ?! vagy az enyhén hátrahajló méhem a baj?! Orvoshoz nem megyek mert azt mondta hogy ha egy évig nem jön össze akkor menjek…mert elvileg mindent rendben talált a vizsgálaton.

Szedjük mindketten a méhpempőt, én szedem kezdetektől a femibiont.

Nem értem mi lehet a baj de most mar tényleg el vagyok keseredve…:///

2022. júl. 11. 07:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Átlag egy év alatt jön össze a baba, ebben benne van akinek első hónapban még az is akinek évekig várnia kell.35 év alatt a legtöbb orvos javasolja az 1 év időt betartani.Kivéve ha van valami tipikus tünet a nő oldaláról ami gátló tényező lehet.Szoval meg ne keseredj el, lehet következő vagy azt követő hónapban terhes leszel.Menstruácio előtt 25 tesztelni meg pénzkidobás ,aki itt azt írja hogy tesztelt mind 10es tesztet használt.
2022. júl. 11. 08:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2022. júl. 11. 09:05
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

4,te gusztustalan vagy!

Remélem te vagy magtalan,hogy az ilyen bunkó nök véletlenül sem szaporodjanak!!!

Kedves kérdezö,neaggòdj,össze fog jönni a baba ha eljön az ideje🙂

Pozitívan állj a tèmához,az segíteni fog

Drukkolok

2022. júl. 11. 09:22
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a nyugtató szavakat!:)

Reménykedünk!:)

2022. júl. 11. 09:24
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Magtalan🤣🤣🤣

De jó lenne ha tudnàd, hogy egyàltalàn miről karattyolsz.

2022. júl. 11. 09:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A 4.válaszoló kiíràsàt làtom törölték :)
2022. júl. 11. 10:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hány éves vagy?

35 év alatt hivatalosan 12 hónap rendszeres, védekezés nélküli nemi élet (2-3x hetente) után, ha nincsen terhesség, akkor javasolt orvoshoz fordulni, mert valószínű probléma lehet a termékenységgel.

35 fölött 6 hónap után.

40 fölött javasolt az azonnali termékenységi kivizsgálás gyerekvállalási szándék esetén.

Nézz utána a neten vannak különböző életmódi, diétás, stb. tanácsok, amelyek bizonyítottan növelik a termékenységet. (pl. megfelelő testsúly, táplálkozás, dohányzás, alkohol abbahagyása, stb.)

Vannak mobiltelefonos applikációk is, amelyek segítenek belőni a termékeny időszakot a ciklusodban, használatuk bizonyítottan növeli a teherbe esés esélyét.

Sok szerencsét!

2022. júl. 11. 11:02
 18/21 anonim ***** válasza:
69%
Ja igen, és a férjeddel együtt menjetek el kivizsgálásra, mert lehet vele is probléma. #18 voltam.
2022. júl. 11. 11:04
 19/21 A kérdező kommentje:

Akkor próbálom magam megnyugtatni és kicsit lazítani!:)

Ha továbbra sem sikerül csak akkor majd orvos.

Biztos az is rátesz, hogy elég versengő vagyok aztán nagyon letör ha valami nem úgy alakul ahogy terveztem.. de hat ilyen az élet.

Köszönöm a választ!:)

2022. júl. 11. 11:10
 20/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, azóta lett babó? :)
2023. jan. 15. 21:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!