Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Roppanhat a méh és a tartószal...

Roppanhat a méh és a tartószalagok?

Figyelt kérdés

Sokszor mikor hason fekszem és hirtelen megemelem a csípőmet akkor úgy érzem mintha a méhem és a petefészek egy hatalmasat roppanna. Mintha hirtelen minden reccsenne. De akkorát mintha kitörném a nyakamat.

Rettenetesen kellemetlen érzés. Utána jó pár percig fáj ott minden.

Nem vagyok terhes.

Ez mitől van?

2022. júl. 6. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

1. Nyilván én is tudom. Ezért kérdezem mert fogalmam sincs mi ez.

Nyilván tudod de megis megkérdezed😂

2022. júl. 7. 08:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Ha nem tűnt volna fel..a roppan szóval próbáltam elmagyarázni az érzést amit érzek. Te észlény
2022. júl. 7. 08:44
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Az észlény inkább te vagy, aki megkérdezi hogy roppanhat-e a méh 😂🤦🏽‍♀️ Okos kislány lehetsz
2022. júl. 7. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Jaj ne sértegess kérlek mert elsírom magam😢

A stílus maga az ember angyalom, gyakorold.

2022. júl. 7. 12:33
 15/19 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de két bites emberrel nem fogok semmit gyakorolni.

Neked értelmezni kellene megtanulni.

2022. júl. 7. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Roppanásszerűt izmok nem tudnak produkálni. Inkább arra gondolok, hogy a szeméremcsonton középen van egy kis porcos varrat, ami kis mozgást enged a két féloldali csípőcsont között, és lehet azt terheled túl ezzel a mozdulattal. Ne csináld, és nem fog roppanni 😆
2022. júl. 7. 13:42
 17/19 anonim válasza:

Roppanásszerű hangot izmok, ínszalagok, ízületek is tudnak kiadni. Méghozzá nem is akármilyet.

Kérdező így írta le amit érez vagy hall.

Nincs gond a csípőízülekkel?

Nem lehet, hogy beszűkűlt maga az ízület és ez a mozdulat fájdalommal jár ami kisugárzik máshová?

2022. júl. 7. 14:58
 18/19 anonim válasza:
*csípőízületekkel
2022. júl. 7. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
Hú te nagyon labilis vagy érzelmileg és idegileg is. Sértegess nyugodtan meg írj alpári módon, nem hat meg csak téged minősít😃
2022. júl. 7. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!