Ha napi 2 liter sört iszik a férjem a babaprojekt alatt, annak milyen következményei lehetnek a magzatra/babára nézve?
Figyelt kérdés
Kb 2 éve már, hogy esti 2 liter az adagja. Nem tudom, neki merjünk-e kezdeni így a próbálkozásnak, nem szeretnénk sérült gyermeket önhibánkból.2022. júl. 5. 23:40
31/34 anonim válasza:
28: tehát aki ebben szenved annak ne legyen gyereke? Mégis csak stigmatizálsz ..
32/34 anonim válasza:
Ha olyan betegségem van, ami tönkreteszi mások életét, nem vállalok gyereket!
Ennyi!
33/34 anonim válasza:
31-es: hát ne bizony. Szokjon le előbb, dolgozzon magán szaksegítséggel, találja és oldja meg az alkoholizmust kiváltó problémát. Utána jöhet a gyerek. Addig óriási felelőtlenség.
28-as voltam
34/34 anonim válasza:
28as, erről beszéltem én is, akkor kvittek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!