Ki az aki szintén nyáron szeretne bele vágni a ( babaprojekt-be)?
Mennyi idősek vagytok?
Első baba lenne ,vagy többedik?
Miért pont akkorra tervezitek?
Vannak kétségeid? Vagy teljesen biztos ,vagy abban ,hogy jöhet a baba?
Gondoltam szívesen beszélgetek olyanokkal akik szintén nyáron szeretnènek bele vágni gyermekáldásba :)
Sziasztok ☺️
Èn augusztusban töltöm a 31-et.
Mi a harmadik gyerkőcök tervezzük.
Kétségeim nekem nem a szülés ,várandósság miatt vannak.
Hanem inkább ,bár a vágy napról napra nagyobb. Emellett a kétségeim is 😅
Hogy fogok boldogulni 3 gyerekkel.
Lesz e elég időm mind a 3ra,egy iskolás és egy ovis mellett...
Férjem nagyon sokat dolgozik. De rugalmas, itthon dolgozik.
Utolsó szorítok ,hogy sikerüljön.
Az első baba hamar összejött ?
Kérdező, mindenhol azt hallom, hogy 3 gyerekkel nem sokkal nehezebb, mint kettővel. Bár lehet ezt csak az idővel megszépült emlékek mondják:)))
Nálunk az első baba szinte azonnal, talán 2 hónap alatt összejött. Ő már nyáron 5 éves lesz. A második most várat magára, gondolom ez is a baj, hogy most kicsit mind a ketten jobban rástresszelünk.
Második voltam
5-ös válaszoló ☺️ Az én legfiatalabb kis rosszaságom is most nyáron lesz 5 éves.
Azt hallottam ,hogy 1-ről 2 gyerekre nehezebb váltani ,mint 2- 3-ra. Ez nálam igaz is volt. Nehéz volt.
Miért stresszeltetek rá? Ha idén döntöttetek úgy ,hogy jöhet ,akkor még nagyon is időben vagytok. Úgy értem nem telt el sok idő.
Kislányom úgy a 4.próbalkozós hónapban sikerült.
Utolsó , örülök ,hogy írtál ☺️ Szorítok ,hogy sikerüljön. Írsz majd ,hogy hogyan alakult ez a hónap ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!